Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar urma să fie gata noul stadion din Constanţa. Gică Hagi: ”Aşa o văd eu, sunt optimist”

Când ar urma să fie gata noul stadion din Constanţa. Gică Hagi: ”Aşa o văd eu, sunt optimist”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi susţine că discuţiile despre noul stadion din Constanţa sunt pe drumul cel bun şi a spus când ar putea fi gata arena.

Gică Hagi îşi doreşte să construiască la Constanţa o adevărată forţă a fotbalului românesc. Legendarul fotbalist a renunţat deja la brandul Viitorul, pe care el l-a înfiinţat şi l-a crescut şi a luat marca Farul, în jurul căreia speră să adune toată susţinerea din Dobrogea şi nu numai.

Când a făcut trecerea de la Viitorul la Farul, Gică Hagi a insistat pe lângă autorităţile locale să facă demersurile pentru construirea unui nou stadion în Constanţa/

Când ar putea fi gata noul stadion din Constanţa. Hagi: ”Sunt discuţii avansate”

Gică Hagi susţine că proiectul pentru un nou stadion în Constanţa nu bate pasul pe loc. Patronul şi antrenorul Farului spune că autorităţile locale sunt foarte implicate în acest proiect şi s-au făcut paşi concreţi.

”Regele” speră că suporterii se vor putea bucura de un nou stadion peste cel târziu doi ani.

”Sunt discuţii avansate. Pe plan local toată lumea îşi doreşte. Şi când spun toată lumea mă refer la Primărie, la Consiliul Judeţean. Toţi oamenii îşi doresc, aşteptăm cu toţii să se facă stadionul.

La Bucureşti e deschidere (n.r. autorităţile de la Bucureşti trebuie să aprobe proiectul), sperăm să se aprobe cât mai repede şi să începem construirea acestui stadion, care, cred eu, în 2024 să-l avem, să putem să jucăm pe el.

Cel puţin aşa o văd eu, sunt optimist, ca în 2024 să putem să intrăm să jucăm pe el”, a declarat Gică Hagi, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

La Constanţa urmează să fie construit un întreg complex sportiv, care, pe lângă stadionul de fotbal, va cuprinde o arenă pentru tenis, una pentru rugby, un centru de recuperare, un cantonament, clădiri de birou şi terenuri de antrenament.

Studiul de feazbilitate este deja gata şi autorităţile locale din Constanţa aşteaptă acum o hotărâre de guvern prin care să fie aprobată documentaţia.

Noua arenă din Constanţa va avea aproximativ 15.000 de locuri, va fi ridicată pe locul pe care se află vechiul stadion ”Gică Hagi” şi lucrările de demolare ar putea începe chiar în această vară.


 

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare