Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare la Farul Constanţa. "Gică îşi doreşte să fie acţionar minoritar" şi e pregătit să vândă spre alţi investitori

Schimbare la Farul Constanţa. "Gică îşi doreşte să fie acţionar minoritar" şi e pregătit să vândă spre alţi investitori

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi, acţionarul majoritar, şi Ciprian Marica, acţionarul minoritar, şi-au unit forţele la Farul Constanţa, iar cei doi se gândesc la modalitatea prin care clubul poate avea o mai mare susţinere financiară.

Ce vrea Gică Hagi să facă la Farul Constanţa

Preluarea clubului de către Gică Hagi a coincis şi cu revenirea sa pe banca tehnică la începutul acestui sezon. Pe lângă partea sportivă, "Regele" se gândeşte la dezvoltarea clubului şi aşteaptă investitori la echipa de la malul mării. 

Lucrurile anunţate în trecut de Gică Hagi au fost reconfirmate de partenerul său de afaceri, Ciprian Marica.

Fostul atacant a anunţat planul prin care Farul Constanţa ar putea beneficia de mai mulţi bani. 

„Ştim foarte bine că Gică Hagi doreşte să se implice mai mult, să fie competitiv, cel mai bun. Atunci, e clar că ai nevoie de un buget considerabil. Să sperăm că se apropie o soluţie. 

Gică Hagi se gândea la pachete de 10% împărţite la 10 acţionari, sau la un fond de investiţii care să poată cumpăra mai multe acţiuni. Mare parte din bani se doreşte a fi investiţi în echipă. Pretenţiile lui Gică Hagi sunt, în opinia mea, modeste. Nu-şi doreşte «avioane», ci ca echipa să fie consolidată, să aibă mai mulţi piloni de susţinere. 

Gică îşi doreşte să fie acţionar minoritar. În ultimii 6 ani, Farul este pe profit. Trebuia să ne menţinem standardul acesta, trebuie să reuşim să fim competitivi. Avem nevoie să vindem jucători, nu ne permitem să-i ţinem atunci când au o ofertă”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena

  • Farul Constanţa a încheiat pe locul al cincilea în play-off-ul Ligii 1, cu 32 de puncte. 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagiciprian marica 

viewscnt
Articole similare