Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Războiul l-a blocat pe Bicfalvi! De ce vedeta lui Ural n-a prins lotul final al României şi cum a luat decizia Edi Iordănescu

Războiul l-a blocat pe Bicfalvi! De ce vedeta lui Ural n-a prins lotul final al României şi cum a luat decizia Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu se pregăteşte de primele meciuri importante din mandatul său. Antrenorul a fost nevoit să renunţe la unul dintre cei mai în formă stranieri.

Cum a ratat Eric Bicfalvi convocarea în naţională

Internaţionalul român de 34 de ani nu a părăsit-o pe Ural, după ce Rusia a invadat Ucraina. Eric Bicfalvi este un fotbalist apreciat la echipa pentru care evoluează din 2017, iar conducerea n-a dorit să audă despre plecarea sa, în ciuda situaţiei actuale. 

Iar cele 29 de meciuri, 10 goluri şi două pase decisive din acest sezon l-au adus şi în lotul lărgit al lui Edi Iordănescu, pentru partidele din Liga Naţiunilor. 

Totuşi, selecţionerul l-a scos de pe lista finală cu tricolorii selecţionaţi

AS.ro susţine că războiul dintre Rusia şi Ucraina a dus la absenţa lui Bicfalvi. Selecţionerul a preferat să nu-l expună şi să renunţe, pentru moment, la serviciile sale, pentru a-l proteja. 

MM Stoica, surprins de transformarea lui Bicfalvi

”Pentru mine e un caz rarisim. Cum un mijlocaş defensiv s-a transformat într-un atacant care să marcheze într-un campionat atât de dificil cum e cel din Rusia...

Nu l-am văzut niciodată pe Eric jucând ”numărul 8”, nu mă gândeam, credeam că e închizător.

Cu limbă de moarte, când am plecat în 2007, l-am lăsat pe listă la Steaua (n.r. FCSB). El juca închizător şi cu asta l-am remarcat, că nu îşi părărsea poziţia.

La un moment dat, se discuta de fundaş central Bicfalvi şi a ajuns ”număr 9”, e senzaţional, nu îmi vine sa cred”, a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: eric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare