Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu şi-a intrat în rol. Prima investiţie importantă la Rapid. Are legătură cu vedetele Rareş Ilie şi Cristian Săpunaru

Dan Şucu şi-a intrat în rol. Prima investiţie importantă la Rapid. Are legătură cu vedetele Rareş Ilie şi Cristian Săpunaru

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, noul investitor de la Rapid, a cumpărat două baze de pregătire pentru copii şi juniori, pe care le va moderniza până la sfârşitul verii.

Formaţia giuleşteană a ratat participarea în cupele europene, dar planurile pentru sezonul viitor, cel al centenarului, sunt măreţe, iar primul pas a fost deja făcut.

Prima investiţie a lui Dan Şucu la Rapid. Are legătură cu vedetele Rareş Ilie şi Cristian Săpunaru

Milionarul Dan Şucu este noul investitor de la Rapid, după ce a preluat 50% din acţiunile clubului de la Victor Angelescu.

Iar acesta a început deja să se implice financiar la noul său club.

Astfel, Şucu a cumpărat două baze sportive, unde îi aşteaptă la Rapid pe copiii care vor să le calce pe urme lui Rareş Ilie, Cristian Săpunaru sau Antonio Sefer.

”Mie îmi plac cel mai mult meciurile de juniori, îmi plac copiii cum se străduie, cum suferă, mi se pare ca o parabolă a vieţii, iar copilul are foarte mult de învăţat din competitţiile sportive. O academie de fotbal este esenţială.

Orice club ar trebui să investească un minimum de 10% în cluburile de juniori. Eu nu cred că statul are ce căuta în sportul de elită, dar cred ca ar trebui să se implice în sportul de masă. 

Este una dintre cele două baze sportive pe care le-am cumpărat şi unde mă aştept ca mii de copii să facă sport. În primul şi primul rând, sportul de masă prevede posibilitatea oricărui copil de a ieşi din faţa calculatorului, de a rămâne sănătos făcând sport.

În al doilea rând, dacă le permite talentul şi ambiţia, vor ajunge fotbalişti. Probabil că deja din iulie-august va fi gata baza. 

Sunt sume importante, dar sănătatea copiilor noştri e cel mai important lucru. Sunt cel puţîn 12 baze care sunt părăsite în această zonă, fie că sunt proprietatea statului sau a unui privat, în timp ce copiii noştri stau în faţa calculatorului.

Noi am hotărât să cumpărăm două dintre aceste baze şi să le modernizăm, dar mai sunt 12. E şocant. 

În judeţul Iaşi sunt mai puţin de 800 de copii legitimaţi. Practic, 4-5 judeţe împreună vor avea mai puţini copii legitimaţi decât vor fi în aceste două baze”, a declarat Dan Şucu, pentru sport.ro

Afla mai multe despre: dan sucurapid 

viewscnt
Articole similare