Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului: ”Ne dorim să ne luptăm an de an la titlu!” Înţepături pentru Steaua: ”Ne dorim ca Rapid să nu stea cu mâna întinsă după bani publici”

OFICIAL | Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului: ”Ne dorim să ne luptăm an de an la titlu!” Înţepături pentru Steaua: ”Ne dorim ca Rapid să nu stea cu mâna întinsă după bani publici”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a preluat oficial 50% din acţiunile Rapidului şi promite că echipa se va bate din nou pentru fruntea clasamentului.

Rapid a reuşit cea mai importantă mutare din această pauză competiţională. Victor Angelescu a reuşit să-l convingă pe Dan Şucu să i se alăture ca acţionar şi cei doi promit revenirea echipei în fruntea Ligii 1.

Victor Angelescu şi Dan Şucu au tot negociat în ultima vreme şi patronul Mobexpert a fost de acord să preia 50% din acţiuni. Tot 50% deţine şi Victor Angelescu.

Rapid, cea mai importantă mutare a verii. Dan Şucu este noul acţionar al Rapidului

Într-un comunicat oficial, Rapid a anunţat că Dan Şucu a preluat jumătate din acţiunile clubului. Într-o declaraţie comună cu Victor Angelescu, cei doi promit că Rapid se va bate din nou la titlu în Liga 1.

"Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi”, se arată în declaraţia comună oferită de Victor Angelescu şi Dan Şucu. 

Dan Şucu are o avere estimată la peste 100 de milioane de euro. Omul de afaceri e proprietarul Mobexpert, companie pe care a înfiinţat-o la începutul anilor '90 şi care a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din România. 

Dan Şucu era deja implicat la Rapid, unde susţinea echipele de juniori, însă acum va finanţa şi echipa mare. 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare