Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Duckadam, semnal de alarmă pentru dinamovişti: "Dacă se salvează, ce se întâmplă? Ar fi trebuit să accepte de mult retrogradarea"

EXCLUSIV | Duckadam, semnal de alarmă pentru dinamovişti: "Dacă se salvează, ce se întâmplă? Ar fi trebuit să accepte de mult retrogradarea"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo îşi joacă ultima şansă pentru menţinerea în Liga I, duminică, în direct la Orange Sport, împotriva lui U Cluj. În meciul tur, ardelenii s-au impus pe propriul teren cu 2-0.

"În primul meci, cel de la Cluj, gazdele puteau să câştige şi cu 3-0 sau 4-0. Să nu uităm şi de ocaziile lui Dinamo. În retur va fi greu, dar nu imposibil pentru Dinamo. S-au mai văzut mici minuni în fotbal. Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o Clujul în meciul tur a fost eliminarea lui Fernandes. Asta ar putea să o coste pe U Cluj în retur.

Dacă se va întâmpla ca Dinamo să retrogradeze, nu trebuie făcută o dramă din asta. Se va întâmpla acelaşi lucru care s-a întâmplat când au retrogradat Rapidul şi Craiova. Eu am mai spus-o. Dinamo ar fi trebuit să accepte de multă vreme retrogradarea. Să stea doi, trei ani, să se reseteze ca echipă.

Ar fi revenit cu totul altfel pe prima scenă fotbalistică. Ar fi avut şi un stadion. Aşa, ce se va întâmpla? Vorba lui Dănuţ Lupu. Dacă Dinamo va învinge cu 3-0, ce se va întâmpla cu echipa în noul sezon competiţional? Părerea mea e că nu poţi ţine o echipă la reanimare la nesfârşit" , a declarat Helmuth Duckadam pentru Orange Sport.

U Cluj - Dinamo 2-0

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

Au marcat Remacle ’14 şi Boiciuc ’83. În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Fernandes.

Tot sâmbătă, cealaltă echipă de Liga ! aflată la baraj, Chindia Târgovişte, a fost învinsă şi ea în deplasare, cu scorul de 2-1, de Concordia Chiajna.

Retururile vor avea loc la 29 mai.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare