Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii şi-au făcut cruce când au aflat cât cere Gigi Becali pe Octavian Popescu: ”Doreşte 50 de milioane de euro”

Italienii şi-au făcut cruce când au aflat cât cere Gigi Becali pe Octavian Popescu: ”Doreşte 50 de milioane de euro”

FCSB

Comentarii

Italienii s-au speriat atunci când au aflat cât doreşte să primească Gigi Becali în schimbul transferului lui Octavian Popescu, ”perla” FCSB-ului.

Octavian Popescu este jucătorul de care se leagă speranţele lui Gigi Becali de a face din nou zeci de milioane de euro prin vânzarea acestuia.

După ce a reuşit să realizeze cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă din Liga 1 în străinătate, prin cedarea lui Dennis Man la Parma, în luna ianuarie a anului trecut, pentru suma de 13 milioane de euro, patronul roş-albaştrilor a mărit miza când vine vorba de ”perla” sa de 19 ani.

Italienii şi-au făcut cruce când au aflat cât cere Gigi Becali pe Octavian Popescu: ”Doreşte 50 de milioane de euro”

Tânărul fotbalist este monitorizat de mai mult timp de Beşiktaş şi Galatasaray, dar pe lista potenţialilor cumpărători a apărut zilele trecute şi un club de tradiţie din Italia.

Este vorba de Torino, formaţia ai cărei oficiali îl văd pe Octavian Popescu un înlocuitor pe măsură pentru Josip Brekalo, întors la Wolfsburg după terminarea împrumutului.

La auzul unor asemenea veşti, presa din il calcio nu a pierdut vremea şi a reacţionat, evidenţiind faptul că preţul pentru care tânărul internaţional român ar putea face trecerea în Italia ar fi de nu mai puţin de 50 de milioane de euro.

”Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) nu este dispusă să îl lase să plece pe Octavian Popescu în următoarea perioadă de transferuri.

Din acest motiv, patronul Gigi Becali a încercat să-i sperie pe potenţialii cumpărători, declarând că doreşte 50 de milioane de euro în schimbul său”, au scris italienii de la footballnews24.it.

În actualul sezon, Octavian Popescu a jucat 38 de meciuri în campionat, reuşind să marcheze zece goluri şi să livreze cinci pase decisive pentru FCSB.

AC Torino este unul dintre cele mai mari cluburi din Italia, fiind de şapte ori campioană în Serie A, ultima oară în 1976.

Marţi, Edi Iordănescu a anunţat lista jucătorilor convocaţi pentru cele patru meciuri ale echipei naţionale a României din luna iunie din Liga Naţiunilor, iar Octavian Popescu, ce are două selecţii până în momentul de faţă, se regăseşte printre aceştia.

Afla mai multe despre: popescufcsb 

viewscnt
Articole similare