Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernando Varela şi-a anunţat plecarea de la PAOK! Fostul căpitan de la FCSB, pe lista de transferuri la U Craiova

Fernando Varela şi-a anunţat plecarea de la PAOK! Fostul căpitan de la FCSB, pe lista de transferuri la U Craiova
Comentarii

Fernando Varela (34 de ani) şi-a anunţat plecarea de la PAOK Salonic, club unde e ajuns în 2016, de la FCSB. Grecii l-au cumpărat cu 1,4 milioane de euro, iar la PAOK a câştigat un titlu şi patru Cupe ale Greciei. Varela a fost, în trecut, pe lista de transferuri a celor de la U Craiova.

Unul dintre cei mai buni fotbalişti trecuţi prin Liga 1 în ultimii 15 ani, Fernando Varela, fost fotbalist la FCSB şi FC Vaslui, şi-a anunţat plecarea de la PAOK. Grecii l-a cumpărat de la FCSB şi a lucrat cu Răzvan Lucescu, alături de care a cucerit un event istoric în 2019.

Fernando Varela şi-a anunţat plecarea de la PAOK! Fostul căpitan de la FCSB, pe lista de transferuri la U Craiova

Într-un discurs ţinut în vestiar, Fernando Varela şi-a anunţat plecarea de la PAOK, după şase ani petrecuţi în Grecia, unde a ajuns de la FCSB. La finalul discursului, Varela a fost aplaudat de toţi colegii.

"Am fost aici şase ani, alături de oameni speciali de la care am învăţat multe. Am devenit mai bun, ca om şi ca fotbalist, alături de voi. Jucătorii vin şi pleacă, e normal la fotbal. Acum e vremea ca eu să plec. În mine veţi avea un fan în plus, un suporter, unul dintre voi. Au fost şase ani minunaţi, chiar dacă în ultimul an am suferit.

Aceste luni mi-au dat putere să continui. Vreau să vă mulţumesc tuturor, momentele pe care le-am trăit aici vor fi cu mine, în inimă şi în mine. Pentru voi, băieţi, tot norocul din lume, sper să câştigaţi titlul anul viitor. Viaţa de fotbalist e scurtă, bucuraţi-vă de tot. Mult noroc!", a spus Fernando Varela.

La PAOK, Fernando Varela a strâns 214 meciuri, 9 goluri şi 6 pase decisive, iar în cabinetul de trofee a strâns un titlul de campion şi patru Cupe ale Greciei.

Fernando Varela, pe lista de transferuri la U Craiova

PAOK nu i-a propus prelungirea contractului lui Fernando Varela, astfel că fundaşul va pleca de la Salonic. În perioada de mercato din iarnă, numele lui Varela a apărut pe lista de transferuri la U Craiova, echipă care căuta fundaş central. Apărătorul din Insulele Capului Verde a spus că a fost foarte fericit în România şi nu a exclus revenirea în Liga 1.

"Nu ştiu, vedem. Mai sunt şase luni până se termină sezonul ăsta. Orice e posibil. Eu am fost foarte fericit în România", a spus Fernando Varela pentru ProSport în iarnă, atunci când a fost întrebat despre o revenire în Liga 1.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Fernando Varela în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fernando varelaplecarepaok salonicvideou craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare