Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB trimite încă o vedetă în Serie A în transferul verii! Fosta campioană din Italia s-a decis. Suma istorică pentru Dennis Man poate fi depăşită

FCSB trimite încă o vedetă în Serie A în transferul verii! Fosta campioană din Italia s-a decis. Suma istorică pentru Dennis Man poate fi depăşită

FCSB

Comentarii

Suma plătită de Parma pentru FCSB, în schimbul lui Dennis Man, poate fi depăşită în această vară. După ce şi-a pierdut o vedetă din lot, multipla campioană din Serie A, Torino, se interesează de noul favorit al finanţatorului Gigi Becali.

FCSB poate transfera din nou în Serie A după ce l-a vândit pe Dennis Man

În sezonul în care FCSB vrea să întrerupă hegemonia lui CFR Cluj în Liga 1 şi să pătrundă în grupele Conference League, pentru a-l convinge pe Gigi Becali să continue investiţiile, echipa din Berceni îl poate pierde pe fotbalistul indispensabil din ofensiva lui Toni Petrea. 

Publicaţia italiană Calciomercato.com anunţă mişcări de trupe la Torino. Septupla campioană din Serie A e doar pe locul 10 în acest sezon, dar pregăteşte următoarea stagiune, iar transferurile nu vor lipsi din lot. 

Deja, Torino a pierdut un jucător important. Atacantul Josip Brekalo, care era doar împrumutat de la Wolfsburg, i-a anunţat pe şefii echipei că nu va continua. 

Astfel, "Il Toro" a făcut rapid o listă cu posibilii înlocuitori, iar principalul vizat este Octavian Popescu, de la FCSB. 

Din informaţiile oferite de publicaţia italiană, directorul sportiv al echipei din Serie A s-a decis asupra vedetei de la FCSB. 

"Josip Brekalo a hotărât să nu rămână la Torino, în ciuda dorinţei lui Cairo (n.r. - preşedintele lui Torino) de a-l răscumpăra de la Wolfsburg. Pentru a-l înlocui, directorul sportiv Vagnati se gândeşte la Octavian Popescu, un mijlocaş ofensiv de 19 ani al Stelei Bucureşti (n.r. - FCSB-ului)", transmite Calciomercato.com. 

"N-o sa aibă forţa lui Hulk dar o să fac lucruri pe care Hulk nu le-a făcut niciodată şi nu mânăncă cât mânăncă Hulk. Lucrez cu Octavian Popescu îi cunosc plusurile, nu i-am cunoscut minusurile pentru că nu are”, declara Mihai Stoica pentru Orange Sport despre Octavian Popescu. 

Octavian Popescu este monitorizat şi de două echipe de tradiţie din Turcia. 

Astfel, cel mai scump transfer făcut de FCSB în străinătate, cel al lui Dennis Man la Parma pentru 11 milioane de euro, poate fi depăşit de mutarea lui Octavian Popescu, cel care a fost evaluat la zeci de milioane de euro de Gigi Becali. 

  • 37 de meciuri, 9 golurij şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Octavian Popescu la FCSB în acest sezon, înaintea ultimului meci din play-off, cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becalioctavian popescuoctavian popescu torinomihai stoicadennis man 

viewscnt
Articole similare