Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după meciul de pe Cluj Arena: ”Unii dintre ei cam trebuie să dea bani de la ei ca să îmbrace acest tricou!”

Dănuţ Lupu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după meciul de pe Cluj Arena: ”Unii dintre ei cam trebuie să dea bani de la ei ca să îmbrace acest tricou!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

A doua manşă a barajului va avea loc, duminică, 29 mai, pe stadionul din Ştefan cel Mare, iar Dinamo trebuie să facă un meci aproape perfect, pentru a întoarce rezultatul şi a rămâne în continuare pe scena fotbalului românesc. 

Chiar dacă suporterii lui Dinamo au postat mesaje de încurajare înaintea manşei secunde, Dănuţ Lupu, fost campion cu echipa din Ştefan cel Mare în 1990, a rămas pesimist şi a trimis săgeţi către actualii jucători ai ”câinilor”.

”Unii dintre ei cam trebuie să dea bani de la ei ca să îmbrace acest tricou!”

”Din momentul ăsta, nici 100 de milioane de euro sau un stadion plin ochi de 100.000 de dinamovişti nu mai pot salva Dinamo la retur. Singurii care pot salva această echipă sunt doar jucătorii. Dar care jucători? Să mă ierte bunul Dumnezeu, dar dacă cei care au jucat la Cluj se vor prezenta în Ştefan cel Mare la fel şi în retur, iar ei vor retrograda Dinamo, atunci imediat după meci trebuie să îşi arunce carnetele de fotbalişti.

Aici e Dinamo! Iar unii dintre ei cam trebuie să dea bani de la ei ca să îmbrace acest tricou, nu credeţi? Au ajuns să joace pe la Dinamo tot felul de jucători, iar acum au dus Dinamo cu un picior în Liga 2. Chiar nu mai au pic ambiţie? Daţi-vă cu capul de pereţi, spargeţi geamuri, dar treziţi-vă o dată. Nu vă uitaţi şi voi să vedeţi câţi suporteri au venit după voi atâţia kilometri la Cluj?

Eu refuz să cred că Dinamo va retrograda, dar acum recunosc că îmi este teamă rău de tot. Nu credeam nici în ruptul capului că pe Dinamo o poate bate o echipă de Liga 2. Sper că, în ceasul al 12-lea, jucătorii se vor trezi şi vor întoarce acest rezultat. În joc este istoria lui Dinamo.

Dacă băieţii vor salva Dinamo, vor da astfel peste nas tuturor celor care spun prin oraş despre ei că unii dintre jucători chiar vor retrogradarea ca să scape de Dinamo. Am auzit că au clauze în contract că, în cazul în care echipa va retrograda, ei vor deveni liberi de contract. Asta îşi doresc unii jucători? Eu unul nu cred. Eu sper că Răducioiu va avea o discuţie cu ei şi îi va trezi la realitate, iar duminica viitoare băieţii ăştia vor evita o mare ruşine”, a spus Dănuţ Lupu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo-u cluj-dănuţ lupu 

viewscnt
Articole similare