Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea şi FCSB, sub presiunea lui Gigi Becali! Decizia radicală a finanţatorului înaintea noului sezon

Toni Petrea şi FCSB, sub presiunea lui Gigi Becali! Decizia radicală a finanţatorului înaintea noului sezon

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îşi continuă strategia. Afaceristul nu doreşte să mai investească, dacă echipa nu atinge anumite obiective.

Avertismentul lui Gigi Becali în privinţa FCSB

În ultima perioadă, Gigi Becali a anunţat în mai multe rânduri că se retrage de la FCSB, dacă va continua să piardă bani. Mai mult, i-a aşteptat oferta lui Gheorghe Mustaţă pentru a cumpăra clubul.

După ce a pierdut încă un titlu şi încă o şansă de a juca în Champions League sau un Europa League, Gigi Becali a fost nevoit să se mulţumească doar cu tentativa de a pătrunde în grupele Conference League. 

Acum, presiunea s-a mutat pe antrenorul Toni Petrea şi echipa din Berceni, pentru a aduce milioanele de euro din partea UEFA, pe care finanţatorul le doreşte. 

„Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-ţi îngheţe picioarele. Una e să câştigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câştigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani.

Nu pot să ajung în Champions League, pentru că au fost hoţie şi minciună, ele m-au oprit să investesc bani”, a declarat Becali la Pro Arena.

Duminică, de la 21:30, FCSB o primeşte la Buzău pe CFR Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în "finala" campionatului care nu a mai avut loc, după ce ardelenii au câştigat titlul în urma meciului cu Universitatea Craiova. 

"Acolo (n.r. - la CFR Cluj) e hoţia şi minciuna, la mine e adevărul şi dreptatea. Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu, băi tată. Ce mă interesează pe mine de el? Eu le-am spus aşa: 12-0 atunci”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată, înaintea meciului FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali investitii fcsb 

viewscnt
Articole similare