Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul lui Octavian Popescu la finalul sezonului: ”Dacă nu erau greşeli de arbitraj...”. Ce dorinţă are: ”Îmi propun asta”

Regretul lui Octavian Popescu la finalul sezonului: ”Dacă nu erau greşeli de arbitraj...”. Ce dorinţă are: ”Îmi propun asta”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu şi Adrian Şut, marcatorii din partida FCSB – CFR Cluj 3-1, au tras concluziile după ultimul meci al sezonului.

FCSB s-a impus în faţa formaţiei CFR Cluj, scor 3-1, în partida din ultima etapă a sezonului din Liga 1.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 30, dar Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, în minutul 45.

Totuşi, Adrian Şut a fost în zi mare şi a marcat două goluri, în minutele 64 şi 87, şi a consemnat victoria FCSB-ului în meciul cu liderul campionatului.

CFR Cluj a terminat pe primul loc în Liga 1, cu 57 de puncte, câştigând astfel titlul, al cincilea la rând, în timp ce FCSB a încheiat a doua, la doar un punct în spate.

Regretul lui Octavian Popescu la finalul sezonului: ”Dacă nu erau greşeli de arbitraj...”. Ce dorinţă are: ”Îmi propun asta”

La finalul partidei, Octavian Popescu a vorbit despre sezonul ce tocmai s-a încheiat şi promite că la anul va de două ori mai multe goluri. În actuala stagiune, acesta a marcat zece goluri în 36 de meciuri.

De asemnea, tânărul fotbalist a vorbit şi despre viitorul său la FCSB, având în vedere numeroasele oferte pe numele său.

”Trei puncte degeaba. E bine că am câştigat să plecăm bine în vacanţă. Să le demonstrăm suporterilor pentru că sunt alături de noi. Am venit cu şut şi am tras. Îi aştept şi la anul pe cei de la CFR Cluj. Dacă nu erau greşeli de arbitraj... îmi propun să marchez dublu faţă de anul acesta.

Eu nu mă gândesc la plecare. Da! (n.r. sunt dispus să plec dacă vine o ofertă) Vreau să iau titlul cu Steaua (n.r. FCSB). Sper să fiu convocat. Da, sigur, vreau o vacanţă mai scurtă. Sper să facem o figură frumoasă dacă o să fim acolo”, a declarat Octavian Popescu, după meci

Adrian Şut a reacţionat şi el la capătul ultimului meci al FCSB-ului din acest sezon.

”O victorie amară pentru moral. Suntem dezamăgiţi că ne-am încurcat etapa trecută. Le mulţumim că suntem alături de noi. Vreau să le mulţumesc.

Nu contează cu cine jucăm, ci să fim profesionişti. FCSB e cea mai bună echipă din România. Am avut un început de sezon cu paşi greşiţi. O să vină şi momentul nostru!”, a adăugat şi Adrian Şut.

Afla mai multe despre: octavian popescusutfcsb 

viewscnt
Articole similare