Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dan Şucu a acceptat să investească la Rapid Bucureşti. Ţine de o chestiune sentimentală care are legătură directă cu familia lui | EXCLUSIV

Motivul pentru care Dan Şucu a acceptat să investească la Rapid Bucureşti. Ţine de o chestiune sentimentală care are legătură directă cu familia lui | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Milionarul Dan Şucu a bătut palma cu Rapid Bucureşti, acceptând să investescă la clubul giuleştean. Procentual, Şucu va avea 50% din club, asemenea lui Victor Angelescu.

Motivul însă pentru care Dan Şucu a acceptat să facă o astfel de investiţie are o legătură directă, sentimentală, în plan familial.

Orangesport.ro a aflat pe surse că fiul lui Dan Şucu face fotbal la Rapid, fiind îndrăgostit de culorile alb-vişinii. Din câte se pare, băiatul a fost cel care l-a convins pe Dan Şucu să susţină financiar echipa giuleşteană.

Potrivit aceloraşi surse, Şucu ar fi cumpărat o parte din bazele Rapidului tocmai în ideea în care echipa la care activează fiul său să nu mai fie mutată dintr-o parte în alta din varii motive.

De aici şi până la ideea unei investiţii puternice, susţinute, nu a mai fost decât un pas. Şucu a putut fi văzut în sezonul recent încheiat în tribuna oficială a stadionului Giuleşti alături de Daniel Niculae, dar şi de ceilalţi reprezentanţi ai grupării giuleştene.

”Da, este adevărat că fiul său activează la echipa noastră”, a confirmat pentru orangesport.ro, un oficial al clubului de sub Podul Grant.

Dan Şucu va fi prezentat miercuri, 25 mai.

Dan Şucu promite că Rapid se va bate din nou la titlu

"Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi”, se arată în declaraţia comună oferită de Victor Angelescu şi Dan Şucu

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: sucurapid 

viewscnt
Articole similare