Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irobiso nu mai doarme noaptea după ce Dinamo a pierdut turul barajului, cu U Cluj: "Sunt neliniştit. Încercăm să realizăm o minune!"

Irobiso nu mai doarme noaptea după ce Dinamo a pierdut turul barajului, cu U Cluj: "Sunt neliniştit. Încercăm să realizăm o minune!"

Dinamo București

Comentarii

Christian Irobiso (29 de ani), atacantul lui Dinamo, nu mai are somn noaptea după înfrângerea din turul barajului de promovare/menţinere în Liga 1. Fotbalistul a spus, la conferinţa de presă dinaintea retului că îşi doreşte o minune şi că el şi colegii săi sunt neliniştiţi.

Dinamo joacă duminică, 29 mai, returul barajului de promovare/menţinere în Liga 1, cu U Cluj, după ce "alb-roşii" au pierdut cu 2-0 în tur, la Cluj.

Irobiso nu mai doarme noaptea după ce Dinamo a pierdut turul barajului, cu U Cluj: "Sunt neliniştit. Încercăm să realizăm o minune!"

"Nu a fost un rezultat corect pentru că am lovit de două ori bara, am avut multe ocazii. Sperăm ca de data asta să se înrtoarcă noroc la noi. Da, nu pot nici să dorm, sunt neliniştit, da.

Nu este imposibil, orice este posibil. Sezonul trecut am fost în aceeaşi situaţie în Portugalia. Şi din fericire ne-am salvat, sper să se întâmple la fel şi acum. Ne uităm la filme motivaţionale, da. Mâine e ziua mea, am nevoie de un cadou, victoria de duminică, sper, ar fi cadoul perfect pentru mine.

(n.r. - Continui cu Dinamo) Nu ştiu, totul depinde de ce se întâmplă duminică. Încercăm să realizăm o minune, da", a spus Christian Irobiso, la conferinţa de presă.

Duşan Uhrin, înaintea returului barajului decisiv pentru Dinamo: "Trebuie să dăm maximum. Nu vrea să frâng inima fanilor!"

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii de la Dinamo trebuie să dea maximum la meciul retur de baraj cu Universitatea Cluj.

Antrenorul ceh nu vrea să le provoace o dezamăgire mare fanilor şi cere echipei să dea totul pe teren ca să întoarcă rezultatul de pe Cluj Arena: "Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamovişti. Pot să dorm, dar nu aşa bine, ma gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoţionaţi, dar noi suntem vinovaţi pentru această situaţie. Trebuie să rămânem concentraţi. Dacă voi fi emoţionat sau nervos, va fi foarte rău pentru noi.Am vorbit cu fanii, cu câţiva lideri de la DDB. E normal să pună presiune, vor ca echipa să rămână în Liga 1. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani, trebuie în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Nu joacă banii, trebuie să avem atitudine. Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă aşteptam atunci când am semnat cu Dinamo. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul de duminică. Mereu am lucrat sub presiune aici. Aşa e la Dinamo, iar jucătorii trebuie să înţeleagă şi ei acest lucru, că sunt mereu sub presiune", a spus Dusan Uhrin, într-o conferinţa de presă.

Dinamo joacă, duminică, de la ora 20.30, cu Universitatea Cluj în barajul de menţinere/promovare pentru Liga 1, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. În tur, clujenii s-au impus, scor 2-0.

 

Afla mai multe despre: irobisodinamobaraj 

viewscnt
Articole similare