Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unicul dinamovist lăudat de Cornel Dinu în urma dezastrului de la Cluj: ”Singurul jucător adus de un fotbalist”. Cuvinte grele pentru ”câini” | EXCLUSIV

Unicul dinamovist lăudat de Cornel Dinu în urma dezastrului de la Cluj: ”Singurul jucător adus de un fotbalist”. Cuvinte grele pentru ”câini” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este cu un picior în Liga 2 după ce a fost înfrântă de U Cluj în turul barajului de menţinere / promovare.

Dinamo este tot mai aproape de Liga 2, după ce a reuşit un rezultat abject, în condiţii mai mult decât favorabile, împotriva lui U Cluj.

Trupa pregătită de Dusan Uhrin era favorită înaintea meciului, dar a fost înfrântă cu 2-0, încasând al doilea gol când era în superioritate numerică.

În urma partidei, Cornel Dinu a deplâns declinul echipei sale de suflet şi a făcut praf actuala conducere, dar şi fostele conduceri pentru starea în care au adus clubul.

Unicul jucător care a scăpat de cuvintele grele ale lui Dinu a fost Balthazar Pierret, mijlocaşul central adus de Florin Răducioiu din a treia ligă franceză.

Unicul dinamovist lăudat de Cornel Dinu în urma dezastrului de la Cluj

Mai sper totuşi că, deşi Dinamo a avut slăbiciuni mari de joc, vreo 55 de minute echipa care contat a fost U Cluj, şi nu ar trebui să surprindă, având în vedere ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani.

Diferenţa de valoare, pentru că U Cluj a avut mari probleme de joc în play-off-ul Ligii 2, iată că 55 de minute... of, Doamne, 'câinii roşii', dacă se mai pot numi aşa, nu au prea contat.

Ce semeni, aia culegi, după atâţia ani de haos de conducere, total inadvertentă între măsurile luate tehnic, financiar, de decizii, sigur că se ajunge la un moment de dărâmare completă, cum a fost azi, în faţa unei echipe care ştie.

Am informaţii, s-a confirmat, rezistă din punct de vedere fizic 55 minute, e vorba despre 'şepcile roşii'

Au avut om în plus, dar s-a văzut mai puţin. În prima repriză, paradoxal, U Cluj a avut trei ocazii şi Dinamo zero.

Repriza a doua, Dinamo a dominat, a avut două bare, dar lipsa de coerenţă şi schimbarea antrenorilor... nu ai de unde să ai o continuitate de logică fotbalistică de conducere.

Singura decizie care aduce într-o mică măsură cu tradiţia de sacrificiu de ordine în joc, de disciplină... dar în proprţie de 55 - 60 la sută de ce reprezenta Dinamo, e Pierret, singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu.

În rest, de un membru al Consiliului Judeţean UTC-ist de-a lungul timpului, Iuliu Mureşan”, a declarat Cornel Dinu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare