Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, verdict crunt pentru Dinamo în urma înfrângerii cu U Cluj: ”La ce am văzut în prima repriză, nu ţi se pare că poate să întoarcă” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, verdict crunt pentru Dinamo în urma înfrângerii cu U Cluj: ”La ce am văzut în prima repriză, nu ţi se pare că poate să întoarcă” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost înfrântă de U Cluj în turul barajului de menţinere / promovare în Liga 1, scor 0-2.

Dinamo a fost înfrântă de U Cluj în turul barajului de menţinere / promovare în Liga 1, scor 0-2. După acest rezultat, ”câinii” sunt cu un picior în Liga 2.

Trupa pregătiă de Dusan Uhrin a jucat în superioritate numerică peste 20 de minute şi nu doar că nu a reuşit să înscrie, ci a şi luat un al doilea gol după eliminarea lui Fernandes.

În urma acestui rezultat şi prestaţiei din prima repriză, Basarab Panduru nu vede foarte multe speranţe pentru Dinamo.

Basarab Panduru, verdict crunt pentru Dinamo în urma înfrângerii cu U Cluj

Situaţia e foarte complicată, şi la 1-0 era complicată, dar la 2-0 ăsta este foarte complicată, pare aşa, dar mai mult credem noi că e Dinamo şi poate să întoarcă.

La ce am văzut în prima repriză, nu ţi se pare că poate să întoarcă. La ce ai văzut în repriza a doua, crezi... prin intrarea lui Vlad Morar, cu Irobiso acolo, ţi se pare că aşa, în sistemul ăsta, ar putea să facă ceva.

Dar lucrurile sunt foarte complicate. Te gândeai, la un moment dat, că ar putea ajunge în situaţia aceasta, dar să piardă la Cluj, nu mă gândeam. De ce?

Pentru că ultimele rezultate erau în favoarea lui Dinamo, venea bine la meciul ăsta, faci egal cu UTA, câştigi cu Botoşani, dai 10 goluri în patru meciuri.

Pe când în partea cealaltă, pierzi trei din patru meciuri, pierzi cu Slobozia acasă, pierzi cu Hermannstadt acasă, vii acasă cu Dinamo... adică te gândeai că totul e în favoarea lui Dinamo.

Uite că nu a fost aşa, iar 2-0 ăsta este extrem de periculos. [...] Uhrin simţea că echipa nu se mai poate salva de la retrogradare altfel (n.r. doar la baraj).

Mi se pare că Dinamo a venit bine la meciul acesta. Dinamo a jucat o repriză în 10 la Botoşani şi nu s-a văzut deloc.

Să nu vină cineva să îmi spăună că au fost obosiţi, păi acum două săptămâni, în 10, 45 de minute nu au arătat deloc că ar fi obosiţi.

Atunci n-am observat oboseală şi acum, brusc, suntem obosiţi. Nu, Dinamo a crezut că intră pe teren şi gata”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare