Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nouă super-forţă în Liga 1! Antrenorul, OUT: Ilie Dumitrescu semnează şi vine la pachet cu un tehnician important

Nouă super-forţă în Liga 1! Antrenorul, OUT: Ilie Dumitrescu semnează şi vine la pachet cu un tehnician important

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Dumitrescu are planuri să revină în fotbal şi se va alătura unui proiect ambiţios din Liga 1.

Ilie Dumitrescu şi-a încheiat cariera de fotbalist în 1999 şi a stat doar un an ”pe bară” înainte de a face pasul către banca tehnică.

”Mister” a început la Oţelul şi le-a mai pregătit pe Braşov, Alki Larnaca, România U21, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, AO Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK, Panthrakikos şi FCSB, înainte de a renunţa la antrenorat.

Totuşi, la 10 ani după ce a luat decizia de a se retrage din fotbal, deşi a rămas în fenomen graţie postului de analist la TV, Ilie Dumitrescu se pregăteşte pentru o revenire de senzaţie.

Fostul internaţional român ar fi aproape să se alăture noii super-forţe din Liga 1, UTA Arad, care urmează să fie preluată de noi invetsitori.

Ionuţ Badea va părăsi cel mai probabil echipa în vară, iar schimbări majore sunt aşteptate şi în lot.

Ilie Dumitrescu semnează cu UTA şi vine la pachet cu un tehnician important

Conform jurnalistului Vlad Măcicăşan, Ilie Dumitrescu ar urma să ocupe o funcţie de conducere în club şi va avea un mare cuvânt în deciziile importante, precum numirea unui nou antrenor.

Deşi se specula că visează să îl aducă pe Laszlo Boloni pe bancă, UTA are acum două variante mai realiste: revenirea lui Laszlo Balint sau aducerea lui Ilie Poenaru.

Din sursele noastre, Ionuţ Badea nu va mai fi antrenorul celor de la UTA, chiar îmi transmit colegii. Se va schimba acţionariatul, va veni altcineva la şefia echipei.

Ilie Dumitrescu va fi în conducere şi el. Va avea un cuvânt de spus în privinţa noului antrenor. Discuţiile sunt acum cu Balint şi Poenaru, acestea sunt variantele.

Suporterii şi anumite persoane îl vor pe Balint, dar şi Poenaru e o variantă”, a declarat jurnalistul Vlad Măcicăşan, pentru Prima Sport.

UTA arad a încheiat actualul sezon pe poziţia a cincea din play-out, locul 11 la general, şi îşi propune sezonul viitor să prindă play-off-ul din a treia încercare.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare