Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă super forţă în Liga 1? Negocieri avansate pentru vânzarea unui club uriaş. Laszlo Boloni ar urma să fie ofertat şi el

O nouă super forţă în Liga 1? Negocieri avansate pentru vânzarea unui club uriaş. Laszlo Boloni ar urma să fie ofertat şi elgalerie foto

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 cu o istorie ar putea fi preluat de un grup de investitori care ar avea planuri foarte interesante pentru fotbalul românesc.

Cluburile din România nu prezintă prea mult interes pentru oamenii cu bani şi multe echipe de tradiţie au ajuns în situaţii dificile din punct de vedere financiar.

Există totuşi unele excepţii, la care s-ar putea adăuga încă una. Există un zvon că un mare club din Liga 1 ar putea fi preluat de mai mulţi investitori importanţi.

Un club uriaş din Liga 1 ar urma să fie preluat de investitori importanţi

Potrivit publicaţiei Glasul Aradului, în culise se poartă discuţii despre preluarea clubului UTA de către un grup de oameni de afaceri care şi-ar permite să susţine cheltuielile cu un asemenea club.

”Aşadar, ceea ce ştim la această oră din informaţii sigure, chiar dacă neconfirmate oficial, este că pe masa lui Alexandru Meszar există o ofertă de preluare a clubului, din partea unui grup de oameni de afaceri.

Cei mai importanţi piloni ai acestui grup sunt omul de afaceri Simion Apreutese, patronul companiei International Alexander şi omul de afaceri Cata Nathan Juncan, cel care reprezintă de fapt un grup de investitori din Statele Unite”, notează cei de la glsa.ro. (Articolul complet aici).

Simion Apreutese şi Cata Nathan Juncan (care este stabilit în SUA) nu sunt două nume străine pentru suporterii arădeni.

Simion Apreutese a fost unul dintre sponsorii celor de la UTA Arad, prin compania pe care o deţine, International Alexander, care este şi sponsor la academia Stelei.

Cata Nathan Juncan este şi el un mare suporter al echipei UTA Arad. Potrivit sursei citate, omul de afaceri stabilit în SUA s-a implicat în acest sezon în achitarea unor amenzi primite de club pentru spectacolul pirotehnic făcut de suporteri.

Cei doi şi-ar dori să readucă UTA în grupul echipelor care se bat la titlu în Liga 1.

Ladislau Boloni ar putea veni şi el la UTA

Cei de la Glasul Aradului mai scriu că, dacă această tranzacţie se va realiza, noii investitori şi-ar dori să-l aducă în conducerea clubului UTA pe Ladislau Boloni.

Antrenorul în vârstă de 69 de ani a fost în negocieri avansate pentru preluarea postului de selecţioner al naţionalei României, însă negocierile nu s-au încheiat cu succes şi în prezent este liber de contract.

Acesta ar urma să fie responsabil cu tot ceea ce înseamnă activitatea sportivă a clubului. De asemenea, în cadrul clubului ar putea reveni şi Laszlo Balint, cel care a antrenat-o pe UTA până în ianuarie în acest an.

Cu 6 titluri de campioană în palmares şi cu două Cupe, UTA Arad este una dintre marile echipe din fotbalul românesc. A fost înfiinţată pe 18 aprilie 1945 şi, până anul trecut, era echipa din provincie cu cele mai multe titluri de campioană, record pe care-l împărţea cu CFR Cluj şi Chinezul Timişoara.

La finalul sezonului trecut, CFR Cluj a câştigat însă al 7-lea titlu de campioană şi a devenit astfel echipa din provincie cu cele mai multe campionate în palmares.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare