Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal înainte de Dinamo - UTA! Membri din galeria Stelei, prezenţi alături de fanii arădeni, au fost atacaţi de suporterii ”câinilor”

VIDEO | Scandal înainte de Dinamo - UTA! Membri din galeria Stelei, prezenţi alături de fanii arădeni, au fost atacaţi de suporterii ”câinilor”

UTA

Comentarii

Galeriile lui Dinamo şi UTA-ei s-au luat la bătaie înaintea duelului dintre cele două, din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1.

În ultima etapă a play-out-ului Ligii 1, UTA a făcut deplasarea la Bucureşti pentru a o înfrunta pe Dinamo.

Meciul dintre cele două este oarecum lipsit de miză, întrucât locul lui Dinamo este stabilit, în timp ce UTA nu ar putea urca decât o poziţie.

Totuşi, fanii au venit în număr mare pentru a îi susţine pe ”câini”, iar acest lucru nu a fost neapărat plăcut pentru câţiva fani ai UTA-ei.

Scandal înainte de Dinamo - UTA

Conform surselor Orange Sport, câţiva membri din galeria arădeană au fost atacaţi de Peluza Sud a lui Dinamo pentru că ”sunt stelişti”.

Aceştia purtau tricouri cu Steaua, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene pentru a linişti situaţia.

Nu am ştiut că ar fi (n.r. stelişti în galeria UTA-ei)”, a comentat MM Stoica, la Orange Sport.

Însă, fanii prezenţi alături de galeria UTA-ei nu erau suporteri ai FCSB-ului, ci ai CSA Steaua, întrucât galeria arădeneană şi Peluza Sud sunt înfrâţite.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare