Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători: ”Nu ştiu dacă rămân”. Ar semna cu o rivală din Liga 1: ”Mă simt ca acasă în România”

VIDEO | UTA îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători: ”Nu ştiu dacă rămân”. Ar semna cu o rivală din Liga 1: ”Mă simt ca acasă în România”

UTA

Comentarii

UTA a încheiat sezonul cu un egal în Ştefan cel Mare, scor 1-1.

UTA Arad şi-a propus să prindă play-off-ul în acest sezon, însă, după un început bun, echipa pregătită pe atunci de Laszlo Balint a trecut printr-o serie neagră, de 10 meciuri fără victorie.

Deşi îşi domina autoritar unii adversari, formaţia arădeană nu reuşea să se impună din cauză lejerităţii cu care ratează mari ocazii de gol.

Aşadar, Ionuţ Badea a fost adus în locul lui Balint, dar nici acesta nu a reuşit să îmbunătăţească prea mult prestaţiile echipei şi ar putea fi înlocuit în vară.

Clubul arădean a confirmat deja prelungirea contractelor mai multor jucători de bază, dar printre aceştia nu se numără şi Dumitru Cardoso, unul dintre cei mai importanţi jucători ai UTA-ei după venirea la club.

Transferat în iarnă, fotbalistul italian cu origini din România recunoaşte că ar putea pleca de la Arad, dar dă de înţeles că ar continua în Liga 1, întrucât se simte ca acasă la noi în ţară.

UTA îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători

Un egal, dar personal mă bucur pentru gol, a fost un gol frumos şi mă bucur pentru mine, am încercat să ne impunem jocul de la început, dar Dinamo cred că a fost echipa mai bună astăzi.

Cred că o să ajungă la baraj într-o formă foarte bună. (n.r. crezi că ar putea avea probleme cu o echipă din Liga 2?) La cum i-am simţit pe teren, nu, dar e un meci deschis.

(n.r. sezonul) În general a fost frustrant, cred că obiectivele erau play-off-ul sau barajul, dar am picat, aşa că vedem anul viitor şi vedem mai departe.

(n.r. fotbalul românesc) E un pic la fel, cu jucători talentaţi, dar cu o lipsă în general de mentalitate, dar în general în România mă simt ca acasă, aşa că mă bucur mereu să mă întorc.

(n..r mai rămâi la UTA) Nu ştiu sincer, nu am vorbit cu nimeni încă, dar acum mă gândesc, un pic de... <<time off>> (n.r. timp liber) şi vedem”, a declarat Dumitru Cardoso.

Fotbalistul UTA-ei a vorbit şi despre situaţia de la Gaz Metan, fosta sa echipă, proaspăt retrogradată cu -38 de puncte.

Afla mai multe despre: dumitru cardoso 

viewscnt
Articole similare