Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei, primul jucător care pleacă de la Dinamo în urma umilinţei istorice suferite! Echipa din Liga 1 confirmă discuţiile: ”Ne dorim să vină la noi”

Cosmin Matei, primul jucător care pleacă de la Dinamo în urma umilinţei istorice suferite! Echipa din Liga 1 confirmă discuţiile: ”Ne dorim să vină la noi”

Dinamo București

Comentarii

După 74 de ani în care a evoluat în Liga 1, Dinamo a suferit prima retrogradare din istorie, după ce a fost învinsă de U Cluj la barajul de promovare / menţinere. La scurt timp după umilinţa istorică suferită, Cosmin Matei deja şi-a găsit o nouă echipă.

Data de 29 mai 2022 va rămâne în istoria lui Dinamo drept cea mai neagră seară din existenţa de 74 de ani a clubului.

Retrogradarea ”câinilor” a fost confirmată oficial, duminică seara, deşi era mai mult decât clar că Dinamo avea nevoie de o minune pentru a reveni cu U Cluj.

Iată că minunea nu a avut loc, iar formaţia din Ştefan cel Mare va evolua pentru prima dată în Liga 2, atât timp cât nu se desfiinţează înaintea noului sezon.

Ca în urma oricărei retrogradări, mulţi dintre jucătorii echipei, mai ales cei mai bine cotaţi, vor părăsi clubul în această vară.

Cosmin Matei pare a fi primul care şi-a asigurat o nouă echipă: directorul sportiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a dezvăluit că cele două părţi se află în discuţii.

Cosmin Matei, primul jucător care pleacă de la Dinamo în urma umilinţei istorice suferite

Da, suntem în discuţii. Ne dorim să vină la noi. N-am apucat însă să vorbim după ce Dinamo a ratat barajul cu Clujul, e prea în scurt.

Lăsăm să se mai liniştească puţin apele”, a declarat Attila Hadnagy, pentru Playsport.

În ciuda sezonului absolut dezastruos pe care l-a avut Dinamo, cel mai modest din istoria clubului, Cosmin Matei a fost unul dintre jucătorii care au impresionat pe alocuri, atât cât s-a putut.

Aşadar, de la retrogradata Dinamo, decarul ”câinilor” poate ajunge în cupele europene, alături de Ion Gheorghe şi Rareş Ispas, jucătorii care au semnat deja cu Sepsi după înceheirea sezonului.

Înaintea returului barajului cu U Cluj, era anunţat că Matei este foarte aproape de un transfer la UTA, semn că fotbalistul lui Dinamo încă este dorit de echipe importante din Liga 1, în ciuda ruşinii istorice suferite.

Revenit la Dinamo în vara lui 2021, după ce mai petrecuse perioada 2012 - 2016 în Ştefan cel Mare, Cosmin Matei a însumat 24 de apariţii în acest sezon, marcând trei goluri şi oferind patru pase decisive.

Afla mai multe despre: cosmin matei 

viewscnt
Articole similare