Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fan al lui Dinamo, distrus după retrogradarea echipei! I-a făcut praf pe jucători: ”Jegurilor! Alţii au murit pe terenul ăla”

VIDEO | Un fan al lui Dinamo, distrus după retrogradarea echipei! I-a făcut praf pe jucători: ”Jegurilor! Alţii au murit pe terenul ăla”

Dinamo București

Comentarii

Duminică seara, Dinamo a suferit prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului, după ce a fost învinsă, în dublă manşă, de U Cluj, scor 1-3. După 0-2 în tur, ”câinii” nu au putut întoarce scorul în Ştefan cel Mare.

Dinamo a suferit prima retrogradare din ilustra istorie de 74 de ani a clubului, după ce a fost învinsă de U Cluj în barajul de promovare / menţinere.

Managementul defectuos şi problemele din spatele culiselor de la Dinamo şi-au spus în final cuvântul, după câţiva ani în care ”câinii” s-au zbătut în subsolul clasamentului.

Fotbaliştii aflaţi în prezent la echipă vor rămâne în istorie, dar numai din motive ”greşite”, şi vor fi nevoiţi să trăiească cu această ruşine pentru tot restul vieţii.

După ce au ameninţat că vor ataca jucătorii dacă chiar retrogrează, fanii lui Dinamo nu au mai reacţionat atât de rău, dar câţiva dintre aceştia şi-au expirmat răspicat durerea.

Un suporter, aflat în jurul stadionului după încheierea meciului, a fost filmat după soldarea retrogradării cum îi certa pe jucători.

Disperat, fanul i-a făcut praf pe aceştia pentru că au retrogradat echipa pe care o susţine încă din copilărie, amintindu-le acestora că jucători precum Hîldan sau Ekeng au oferit sacrificiul suprem pentru club.

Alţii au murit pe terenul ăla!”, ”Jegurilor!”, ”Am crescut aici!”, a strigat fanul, distrus după retrogradarea echipei.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare