Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, dorit de mai multe echipe din Serie A! Decizia luată de Parma în privinţa internaţionalului român

Dennis Man, dorit de mai multe echipe din Serie A! Decizia luată de Parma în privinţa internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

După ce a retrogradat în Serie B în 2021, Parma nu a reuşit revenirea în Serie A în actuala stagiune. Dennis Man a evoluat în eşalonul secund în ultimul an, iar, dorit de echipe din prima ligă, conducerea a luat o decizie în privinţa viitorului său.

Dennis Man a făcut pasul la Parma în iarna lui 2021, după un ultim sezon şi jumătate de excepţie la FCSB.

În ultimele şase luni petrecute la club, Dennis Man a însumat 14 goluri şi cinci pase decisive în 19 etape de Liga 1.

Aşadar, Kyle Krause, patronul american al Parmei, a decis să îi ofere internaţionalului român ocazia de a deveni cel mai scump export al Ligii 1.

Nu mai puţin de 12 milioane de euro i-a plătit formaţia italiană lui Gigi Becali pentru perla sa, doborând recordul de aproape 10 milioane de euro stabilit anterior cu Vlad Chiricheş.

Din păcate pentru Dennis Man, şi conaţionalul Mihăilă, care se afla deja de câteva luni la Parma, ”cruciaţii” au retrogradat în primul sezon al românilor în Italia.

Deşi aceştia au reuşit mai multe prestaţii impresionante, per total Parma nu a avut forţa să se menţină în Serie A.

Dennis Man, dorit de mai multe echipe din Serie A

Obiectivul în acest sezon era revenirea în prima ligă din prima încercare, dar ”cruciaţii” au eşuat spectaculos, încheiând stagiunea pe locul 12, la nouă puncte de primul loc de baraj şi la 20 de primul loc de promovare directă.

Aşadar, cu Parma urmând să petreacă un nou sezon în Serie B, Dennis Man a primit mai multe oferte din Serie A, anunţă Prosport.

Totuşi, conform sursei citate, fostul jucător de la FCSB ar urma să continue la echipa finanţată de Kyle Krause, dacă preşedintele şi directorul sportiv, cei care au inistat pentru transferul său, îşi vor păstra posturile.

Cei doi conducători ar considera că promovarea este un obiectiv realist în sezonul viitor şi ar fi de părere că Man ar putea fi printre oamenii decisivi ai Parmei.

În a doua parte a sezonului de abia încheiat, internaţionalul român a arătat o altă faţă a sa, ocupând postul de aripă stânga, într-un sistem cu trei fundaşi.

În ciuda responsabilităţilor defensive mărite, Dennis Man a impresionat şi chiar a fost lăudat de fostul antrenor.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare