Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, bun de plată. Anamaria Prodan a câştigat procesul cu fostul fotbalist de la FCSB: ”Cine greşeşte, plăteşte în faţa mea!”

Dennis Man, bun de plată. Anamaria Prodan a câştigat procesul cu fostul fotbalist de la FCSB: ”Cine greşeşte, plăteşte în faţa mea!”

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan a anunţat că a câştigat în primă instanţă procesul cu Dennis Man. Tribunalul Ilfov i-a dat dreptate impresarei şi îl obligă pe fotbalistul Parmei la o plată imensă.

Dennis Man, bun de plată. Anamaria Prodan a câştigat procesul cu fostul fotbalist de la FCSB: ”Cine greşeşte, plăteşte în faţa legii! Şi mai ales în faţa mea!”

În luna ianuarie a anului 2021, Dennis Man se transfera de la FCSB la Parma pentru o sumă record pentru Liga 1.

La acel moment, internaţionalul român era sub contract cu Anamaria Prodan, dar a plecat de la aceasta şi a semnat cu firma fraţilor Becali.

Impresara de 49 de ani nu a putut trece cu vederea peste respectiva ”trădare” şi a reacţionat imediat. L-a acuzat că a rupt unilateral contractul şi l-a dat în judecată pe fostul jucător de la FCSB.

Iar, în primă instanţă, Tribunalul Ilfov a dat câştig de cauză Anamariei Prodan. Prin urmare, Dennis Man trebuie să-i achite acesteia penalităţi în valoare de 350.000 de euro, dar decizia poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

”Solutia pe scurt a Tribunalului Ilfov de azi: „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. 

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în comunicatul emis Tribunalul Ilfov.

Anamaria Prodan a sărbătorit victoria în mediul online.

”Găsirea şi promovarea talentului în fotbal e o artă. Implică experienţă, multă muncă şi dedicaţie. Am fost şi sunt pe primul loc în ceea ce fac. Dacă cineva crede că poate păcăli oamenii şi culege roadele muncii mele, să se mai gândească odată.

Nu contează că e Soţ, membru al familiei, prieten sau iubit! Cine greşeşte, plăteşte în faţa legii! Şi mai ales în faţa mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocaţi Barna Bolonyi şi Stelian Mic. Le mulţumesc din suflet pentru că au făcut dreptate. Dreptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme!”, a postat Anamaria Prodan, pe contul personal de Instagram.

Dennis Man nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru cele patru meciuri ale României din luna iunie, din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: dennis mananamaria prodan 

viewscnt
Articole similare