Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un afacerist discret şi Gigi Becali, implicare totală la un club din România. Salvează echipa de la dispariţie şi o unesc cu FCSB: demersul a ajuns la tribunal

Un afacerist discret şi Gigi Becali, implicare totală la un club din România. Salvează echipa de la dispariţie şi o unesc cu FCSB: demersul a ajuns la tribunal

Liga 2

Comentarii

Planul nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, pare că decurge conform aşteptărilor. Demersul afaceristului discret a ajuns la Tribunalul Constanţa.

Ce se întâmplă cu clubul preluat de nepotul lui Gigi Becali

Odată cu schimbarea denumirii Asociaţiei Fotbal Club Farul Constanţa în Asociaţia Fotbal Club Unirea Constanţa şi revenirea brandului de tradiţie în Liga 1, societatea din Liga 2 a fost preluată de Vasile Geambazi. 

Deşi clubul a retrogradat matematic din liga secundă, alături de Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila şi Astra Giurgiu, nepotul finanţatorului FCSB nu renunţă la echipă şi vrea să o salveze de la dispariţie. 

Conform ultimelor informaţii publice, Vasile Geambazi a propus un Plan de Reorganizare pentru Unirea Constanţa, în insolvenţă, club care ar urma să fuzioneze cu FCSB II, conform declaraţiei afaceristului

Astfel, Tribunalul Constanţa a stabilit un nou termen pentru insolvenţa Unirii Constanţa, în iunie, după ce cererea a fost depusă în septembrie 2021. 

La acel moment, clubul transmitea datorii de 3.655.005,67 lei şi lipsa fondurilor necesare achitării acestora. 

Salvarea echipei pare a fi doar o etapă din planul celor doi afacerişti înrudiţi. În acest sezon, echipa finanţată de Gigi Becali, FCSB, a împrumutat mai mulţi fotbalişti la clubul din Liga 2, aproximativ jumătate din lot fiind alcătuit din tineri jucători ai echipei din Berceni. 

  • Mihai Udrea, Mario Popescu, Laurenţiu Ardelean, Aurelian Ciuciulete, Rareş Trif, Adrian Niţă, Andreas Chiriţoiu sau Alexandru Bodea sunt doar câţiva dintre jucătorii cedaţi de Gigi Becali sub formă de împrumut. 

Iar Vasile Geambazi, cel care a investit masiv în baza de la Berceni a echipei FCSB, a făcut un anunţ surprinzător, recent. Acesta îşi doreşte ca Unirea Constanţa să fuzioneze cu FCSB II

"Am avut o discuţie, care mi-a făcut mare plăcere, cu nepotul lui Gigi, Vasi (n.r. - Geambazi), care de fapt ţine acest club (n.r. - FCSB). Probabil că-l ţine şi Gigi, cu bani şi cu astea.

Vasi mi s-a părut... Sunt mulţi macedoneni de bună calitate, am şi prin familie. Mi-a spus <<Eu nu am niciun merit. Eu, din când în când, îi mai ajut şi eu cu bani. Meritul îl au domnul antrenor, directorul centrului, şi bineînţeles, într-o măsură, Vali Argăseală>>", declara Cornel Dinu despre Vasile Geambazi. 

Afla mai multe despre: fcsbunirea constantavasile geambazigigi becali 

viewscnt
Articole similare