Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Geambazi a decis să investească în altă echipă din România: ”Vom schimba denumirea clubului”. Nepotul lui Gigi Becali, mişcare neaşteptată

Vasile Geambazi a decis să investească în altă echipă din România: ”Vom schimba denumirea clubului”. Nepotul lui Gigi Becali, mişcare neaşteptată galerie foto

FCSB

Comentarii

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali şi cel care se ocupă de academia FCSB-ului, a anunţat în ce echipă va investi.

Vasile Geambazi este un personaj discret, spre deosebire de unchiul său, însă au în comun pasiunea pentru fotbal. Nepotul lui Gigi Becali a fost în ultimii ani foarte implicat în dezvoltarea academiei FCSB-ului, care este acum printre cele mai bune din România.

Vasile Geambazi are însă şi alte planuri în fotbal. El a preluat un alt club de fotbal şi a povestit ce planuri are cu echipa.

Vasile Geambazi este patron la o altă echipă din România: ”Dacă nu mă implicat, această echipă era deja dispărută”

Omul de afaceri în vârstă de 40 de ani este foarte implicat în fotbal, dar stă departe de opinia publică. Vasile Geambazi a plănuit şi chiar a investit în dezvoltarea academiei FCSB-ului, dar s-a ocupat şi de modernizarea cantonamentului din Berceni.

Însă Vasile Geambazi nu se rezumă doar la activitatea de la FCSB. Nepotul lui Gigi Becali a preluat-o între timp şi pe Unirea Constanţa, echipă care la începutul sezonului se baza doar pe juniori şi care pierdea meciuri la scoruri incredibile pentru fotbalul profesionist.

Cel care figura la un moment dat ca patron la FCSB, Geambazi a mutat echipa în cantonamentul din Berceni, a reuşit să echilibreze lotul şi rezultatele au fost mult mai bune.

Planurile omul de afaceri nu se opresc însă aici. Vasile Geambazi vrea ca Unirea Constanţa să fuzioneze cu FCSB 2 şi să rămână astfel o singură echipă, care să joace în Liga 2. În acest caz, la noua echipă ar urma să ajungă cei mai interesanţi tineri de la FCSB, care nu prind însă echipa de seniori:

”Obiectivul pentru acest sezon este menţinerea în Liga 2, categoric. Vrem să trecem peste FC Braşov şi să ne salvăm la baraj. Indiferent ce se va întâmpla, eu nu voi renunţa la această echipă.

Vreau ca din sezonul viitor să fuzioneze cu FCSB II, să fie o singură echipă. Dacă nu mă implicam eu, această echipa era deja dispărută.

Echipa este curată din punct de vedere financiar, nu am de ce să renunţ la ea. Am redus bugetul de la 60.000 de euro, la 20.000 de euro pe lună.

Am decis să mergem până la finalul sezonului cu acest buget redus. Acum totul ţine de copii, ne vom face mai multe planuri la finalul sezonului. Aşteptăm să vedem dacă o să fim în Liga 2 sau în Liga 3”, a declarat Vasile Geambazi pentru PlaySport.

Vasile Geambazi ar putea muta echipa la Mangalia sau la Brăila

Însă Geambazi are şi un plan de rezervă. În cazul în care va obţine susţinere financiară de la autorităţile locale din Mangalia, Unirea Constanţa ar urma să se mute la malul Mării Negre. Tot o astfel de discuţie există şi cu autorităţile locale din Brăila:

”Sunt în discuţii cu mai multe persoane, este posibil să găsim susţinere din sezonul viitor. Dacă Primăria Mangalia vrea să se implice, echipa se poate muta la Mangalia.

Vom schimba denumirea clubului în funcţie de cine se va alătura proiectului, poate să devină şi Unirea Brăila. Putem să găsim o colaborare şi în Bucureşti, iar echipă să rămână aici.

Depinde ce se va întâmpla la finalul sezonului. La Liga 2 există o altă expunere, dar să ştiţi că se investesc bani şi la Liga 3. Acum nu sunt probleme financiare la echipă”, a mai spus Vasile Geambazi.

Unirea Constanţa s-a numit până vara trecută Farul Constanţa. Însă Ciprian Marica, proprietarul brandului Farul, a mutat marca la Viitorul Constanţa, care a fost astfel ”rebotezată”, din dorinţa de a creea alături de Gică Hagi un club foarte puternic, susţinut de toţi constănţenii.

În prezent, Unirea Constanţa ocupă locul 17 în Liga 2, din 20 de echipe, dar se află la nu mai puţin de 10 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vasile geambazi 

viewscnt
Articole similare