Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali dă o nouă lovitură şi investeşte masiv la o altă echipă. A bătut palma deja cu patronul clubului: "Am decis, gata!"

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali dă o nouă lovitură şi investeşte masiv la o altă echipă. A bătut palma deja cu patronul clubului: "Am decis, gata!"

FCSB

Comentarii

Echipa din liga secundă, Unirea Constanţa, vrea să fuzioneze cu FCSB 2, la finalul actualului sezon.

 
MM Stoica a anunţat în trecut că îşi doreşte ca echipa satelit să evolueze în Liga 2. Totuşi, patronul Gigi Becali nu a dorit acest lucru şi a preferat să îşi împrumute jucătorii pe care nu îi foloseşte foarte des şi care au şanse mai mici de a prinde echipa. 
 
Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a preluat clubul Unirea Constanţa, din Liga 2, şi speră ca la finalul actualului sezon să fuzioneze cu echipa satelit al FCSB-ului, care evoluează în Liga 3. 
 
Patronul echipei de la malul mării a susţinut că a echilibrat partea financiară de la echipă şi îşi doreşte să evite retrogradarea în Liga 3, pentru a-i oferi lui FCSB 2 un loc în al doilea eşalon al fotbalului românesc. 

”Dacă nu mă implicam eu, această echipa era deja dispărută!”

”Obiectivul pentru acest sezon este menţinerea în Liga 2, categoric. Vrem să trecem peste FC Braşov şi să ne salvăm la baraj. Indiferent ce se va întâmpla, eu nu voi renunţa la această echipă.

Vreau ca din sezonul viitor să fuzioneze cu FCSB II, să fie o singură echipă. Dacă nu mă implicam eu, această echipă era deja dispărută. Echipa este curată din punct de vedere financiar, nu am de ce să renunţ la ea. Am redus bugetul de la 60.000 de euro, la 20.000 de euro pe lună.

Am decis să mergem până la finalul sezonului cu acest buget redus. Acum totul ţine de copii, ne vom face mai multe planuri la finalul sezonului. Aşteptăm să vedem dacă o să fim în Liga 2 sau în Liga 3”, a declarat Vasile Geambazi, pentru PlaySport.

Vasile Geambazi a condus-o, în acte, pe FCSB, în anul 2018. Gigi Becali a anunţat atunci că se retrage de la FCSB şi că nepotul său se va ocupa de destinele echipei. Totul a pornit de la rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRF.

Nemulţumit că Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat, Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal:  "M-am retras. La 4 jumate dimineaţa am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga. Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu şi la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu".

Însă, după doar zece luni, la începutul anului 2019, latifundiarul din Pipera a preluat din nou controlul şi a revenit la putere la FCSB, iar în acest moment deţine 99,9% din acţiuni. Până în ianuarie 2019, Vasile Geambazi deţinuse 37% din acţiuni.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-unirea constanţa 

viewscnt
Articole similare