Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură şi îl vinde pe Andrei Vlad la un club de TOP din Europa pe o sumă halucinantă

BOOM! Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură şi îl vinde pe Andrei Vlad la un club de TOP din Europa pe o sumă halucinantă

Fotbal intern

Comentarii

Până să ajungă persona non-grata la FCSB, Andrei Vlad a fost la un pas să prindă transferul carierei.

În vara anului trecut, România U21 a participat la turneul final al Campionatul European de Tineret, iar Andrei Vlad a fost titular în poarta tricolorilor mici.

Selecţionata pregătită de Adrian Mutu a făcut parte din Grupa A alături de Ţările de Jos, Germania şi Ungaria.

Chiar dacă nu a pierdut, România U21 a terminat pe poziţia a treia în grupă, la egalitate de puncte cu Ţările de Jos şi Germania, în număr de 5. Primele două clasate au avut golaveraj superior reprezentativei antrenate la acea vreme de Mutu.

Andrei Vlad a fost titularul dintre buturi, iar prestaţiile sale la turneul final au impresionat. Prin urmare, ofertele pe numele său nu au întârziat să apară.

Mai multe echipe şi-au arătat interesul faţă de portarul român, dar cele mai concrete au venit din Serie A.

Mai exact, o echipă din primele şase din Italia a pus ochii pe Andrei Vlad, iar o firmă de impresariat a solicitat celor de la FCSB o hârtie prin care să afle suma de transfer a tânărului portar, conform fanatik.ro.

Totuşi, reprezentanţii italieni au făcut un pas în spate şi au oprit orice negocieri atunci când au aflat pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor ar fi cerut zece milioane de euro în schimbul jucătorului său.

”Au fost oferte în trecut. Asta este. Nu regret că nu l-am dat”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

În cele din urmă, Andrei Vlad a rămas la FCSB, dar prestaţiile sale au fost din ce în ce mai îngrijorătoare, mai ales în ultima parte a sezonului regular.

Gafa imensă din partida cu FC Argeş, pierdută de FCSB cu 0-1, l-a scos imediat din echipă. Andrei Vlad a fost înlocuit de Ştefan Târnovanu, iar mişcarea a fost una câştigătoare pentru vicecampioană.

Andrei Vlad a venit la FCSB în 2017. Gigi Becali a plătit pentru el 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare