Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare de la Real Madrid după un nou trofeu în Liga Campionilor. Unde va evolua fotbalistul care îi părăseşte pe "galactici" după nouă ani

Prima plecare de la Real Madrid după un nou trofeu în Liga Campionilor. Unde va evolua fotbalistul care îi părăseşte pe "galactici" după nouă ani

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul Isco Alarcon a anunţat că va pleca de la Real Madrid după nouă sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu. Contractul jucătorului născut la Malaga expiră în iunie, iar luni a anunţat că nu va rămâne la campioana Europei.

Jucătorul de 30 de ani, al cărui destin pare să se afle undeva între Betis şi FC Sevilla, a făcut anunţul într-un mesaj emoţionant pe Instagram, alături de o fotografie de la sărbătorirea trofeului Ligii Campionilor cu numărul zece, cucerit de Real la Lisabona, alături de Marcelo şi Cristiano Ronaldo.

"Când am fost la Malaga şi am ştiut că trebuie să plec, m-am înţeles cu o altă echipă. Dar Real Madrid mi-a bătut la uşă şi Real Madrid nu se refuză, deşi există întotdeauna excepţii (n.r. - aluzie la Kylian Mbappe). Îmi amintesc că le-am spus apropiaţilor mei că, la naiba, Madridul nu a câştigat Liga Campionilor de mulţi ani şi am senzaţia că e pe cale să cadă, dar a sosit LA DECIMA, tot ce a urmat e deja istorie. Nouă ani mai târziu, timpul petrecut la clubul care mi-a făcut posibil să îmi îndeplinesc toate visele pe care le aveam când eram mic se termină", a scris Isco, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon)

Sosit în vara anului 2013 ca unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului spaniol, Isco o părăseşte pe Real Madrid după 352 de meciuri, în care a marcat 51 de goluri şi a dat 56 de pase decisive. Palmaresul său include trei titluri în La Liga şi cinci trofee ale Ligii Campionilor, deşi nu a jucat niciun minut în ultima finală, de la Paris.

El a jucat un rol cheie în câştigarea "La Decima", intrând de pe bancă, şi a fost titular în finalele de la Cardiff şi Kiev. Aproape mereu în umbra lui Kroos şi Modric, din 2019, rolul său la Madrid a pierdut din importanţă până când a ajuns să fie folosit foarte rar. Ultimul antrenor care i-a dat minute a fost Julen Lopetegui, iar de la plecarea tehnicianului basc, nici Solari, nici Zidane sau Ancelotti nu au reuşit să-l recupereze la cel mai bun nivel.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare