Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giuseppe Iachini i-a găsit un nou rol lui Dennis Man! Tehnicianul îl compară pe român cu Dybala, Vlahovic sau Bennacer: ”Sunt puţini ca el în Europa”

Giuseppe Iachini i-a găsit un nou rol lui Dennis Man! Tehnicianul îl compară pe român cu Dybala, Vlahovic sau Bennacer: ”Sunt puţini ca el în Europa”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a fost lăudat de tehnicianul Parmei, Giuseppe Iachini.

În perioada de mercato din această iarnă, Parma s-a despărţit, cel puţin temporar, de Valentin Mihăilă, în timp ce şi Dennis Man a fost aproape de a părăsi formaţia din Serie B.

Fostul jucător al Universităţii Craiova a prins un transfer incredibil la Atalanta, în timp ce fostul star al FCSB-ului a fost dorit de Lazio şi Alanyaspor, dar a rămas la Parma.

Niciunul dintre cei doi internaţionali români nu reuşise să impresioneze în acest sezon, în bună parte şi din pricina sistemelor utilizate de antrenorii ”cruciaţilor”.

Enzo Maresca, tehnicianul care a început sezonul pe banca Parmei, a schimbat rapid sistemul de la unul cu patru fundaşi la unul cu trei, în timp ce şi înlocuitorul său a preferat să îşi alinieze elevii într-un 3-5-2.

Din această cauză, părea că Dennis Man nu are un viitor la Parma, dar Giuseppe Iachini este în procesul de a îl transforma pe român într-un nou jucător.

Giuseppe Iachini i-a găsit un nou rol lui Dennis Man

Fotbalistul crescut de UTA are un nou rol la Parma, evoluând ca integralist în ultimele cinci partide în partea stânga a terenului pentru ”cruciaţi”, în 3-5-2-ul lui Iachini.

Din această cauză, Dennis Man are mult mai multe responsabilităţi defensive decât până acum, dar s-a dezvoltat semnificativ în ultimele luni şi a fost integralist în ultimele cinci partide ale italienilor.

Beppe Iachini l-a lăudat pe Man pentru dezvoltarea sa şi l-a comparat cu Vlahovic, Dybala sau Icardi.

Avem jucători tineri care au crescut, ca Bernabe, Circati, Sits. În cariera mea, am folosit mulţi tineri, Belotti, Dybala, Vlahovic, Icardi, care erau într-o situaţie similară cu a lui Sits, venit de la Primavera, Sensi, Bennaccer, căruia i-am găsit un nou rol.

Acelaşi lucru îl pot spune şi despre Campagnaro. Acelaşi parcurs îl are Dennis Man. Creşte foarte mult din punct de vedere tactic, se dezvoltă enorm, sunt puţini ca el în Europa”, a spus Giuseppe Iachini, conform Parma Live.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare