Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie neobişnuită la FCSB! Jucătorii ar avea restanţe salariale. Când ar urma să încaseze banii datoraţi de Becali

Situaţie neobişnuită la FCSB! Jucătorii ar avea restanţe salariale. Când ar urma să încaseze banii datoraţi de Becali

FCSB

Comentarii

FCSB s-ar afla într-o situaţie neobişnuită, jucătorii având restanţe salariale de două luni.

La FCSB, este deja cunoscut că patronul face legea şi că jucătorii şi antrenorii nu pot ieşi din cuvântul său, pentru că vor avea de suferit.

Totuşi, unul dintre motivele invocate de jucători pentru care încă sunt dispuşi să semneze cu formaţia roş-albastră este unul care denotă în ce stare a ajuns fotbalul românesc.

Salariile sunt, de obicei, plătite la zi la formaţia roş-albastră, în timp ce multe dintre celelalte echipe din Liga 1, inclusiv campioana CFR, au întârzieri.

Acesta a fost mereu un mod prin care Becali a putut atrage jucători de la rivale din Liga 1, mai ales dacă aceştia se aflau la o formaţie cu probleme financiare.

Situaţie neobişnuită la FCSB

Însă, conform prosport.ro, lucrurile s-ar fi schimbat drastic la vicecampioana României, care ar avea restanţe salariale de două luni.

Întrucât Becali nu mai este dispus să investească bani la ehcipă, aşa cum a declarat în mai multe rânduri, latifundiarul aşteaptă ultima tranşă de bani din partea deţinătorilor de drepturi tv pentru a îşi plăti jucătorii.

Echipele calificate în play-off încasează sume importante pentru încheierea sezonului regular printre primele şase, împărţind aproape 3,9 milioane de euro.

Sumele se vor distribui în funcţie de clasarea obţinută, astfel că CFR va încasa cel mai mult, apoi FCSB şi aşa mai departe.

  1. CFR Cluj – 820.000 de euro
  2. FCSB – 770.000 de euro
  3. Universitatea Craiova – 675.000 de euro
  4. FC Argeş – 615.000 de euro
  5. Farul Constanţa – 550.000 de euro
  6. FC Voluntari – 480.000 de euro

Nemulţumit de prestaţiile echipei sale din acest sezon, Gigi Becali a ameninţat în mai multe rânduri că nu va mai investi bani sau că se va retrage de la club.

"Bag bani şi nu se vede diferenţa. Nu mai vreau să dau bani. Activitatea asta n-o mai fac. Eu o fac ca să decid eu, n-o fac să decidă altul. Nu, tată, nu mai fac asta. Da, mă bate gândul să renunţ" , declara Gigi Becali, în noiembrie 2021.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare