Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, lovitură istorică! Rezolvă cel mai important transfer din fotbalul românesc din ultimii ani. Jucătorul, aproape de mutarea carierei

Giovanni Becali, lovitură istorică! Rezolvă cel mai important transfer din fotbalul românesc din ultimii ani. Jucătorul, aproape de mutarea cariereigalerie foto

Transferuri

Comentarii

Giovanni Becali este aproape de cel mai important transfer al unui jucător român din ultimii ani.

Joi seara, Barcelona a primit vizita lui Galatasaray, în turul optimilor Europa League. Catalanii erau mari favoriţi, dar nu au reuşit să se impună, remizând 0-0.

Omul decisiv pentru formaţia pregătită de Domenec Torrent a fost chiar un jucător al Barcei, Inaki Pena, un portar împrumutat la Galata, care i-a luat locul accidentatului Muslera.

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău au început meciul numai pe bancă, iar doar fostul jucător al Universităţii Craiova a avut şansa de a juca, fiind ”aruncat” pe teren în ultimele 10 minute.

Mijlocaşul central a lăsat o impresie bună, deşi adevărul este că nu a dispus de destule minute pentru a se remarca cu adevărat.

Totuşi, Cicâldău este aproape de transferul carierei, după ce nu a fost urmărit doar de Atletico Madrid la duelul cu Barca, ci şi de Sampdoria.

Giovanni Becali, lovitură istorică

De interesul italienilor pentru ”tricolor” se mai scrisese, iar înaintea meciului de pe Camp Nou, atât presa spaniolă, cât şi presa italiană a anunţat că acesta avea să fie urmărit.

Cei de la AS l-au numit chiar o ”perlă a Galatei”, iar zilele sale în Turcia par numărate, şefii Galatei fiind dispuşi să accepte despărţirea deja, din pricina problemelor financiare de la club.

În ultimii ani, în ciuda cotei în scădere a fotbalului românesc, fraţii Becali au continuat să reuşească transferuri de senzaţie pentru clienţii lor.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au ajuns pe sume importante la Parma, în timp Cicâldău şi Moruţan au ajuns la Galata pentru peste 10 milioane de euro cumulativ.

Dacă Cicâldău ar putea ajunge pe Wanda Metropolitano din vară, ar fi cel mai important transfer din fotbalul românesc, de la mutarea lui Chiricheş la Tottenham încoace, având în vedere reputaţia clubului.

Atletico Madrid este campioana en-titre din La Liga şi a treia cea mai mare echipă din Spania, astfel că ar putea reprezenta o şansă incredibilă pentru internaţionalul român.

Şi dacă nu prinde mutarea la Madrid, Cicâldău încă este dorit de Sampdoria şi s-ar putea ”mulţumi” şi cu un transfer în Serie A.

Suma de transfer ar fi de 10 milioane de euro, care l-ar clasa pe poziţia a 10 în topul all-time al celor mai scumpi jucători români din istorie.

Afla mai multe despre: alex cicâldău 

viewscnt
Articole similare