Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Chelsea! Sponsorul principal se retrage de la echipă: ”Am cerut clubului să ne scoată brandul de pe tricouri”

Lovitură grea pentru Chelsea! Sponsorul principal se retrage de la echipă: ”Am cerut clubului să ne scoată brandul de pe tricouri”

Chelsea

Comentarii

În urma sancţiunilor impuse de guvernul britanic lui Roman Abramovic, sponsorul principal al lui Chelsea, Three, a ales să suspende temporar contractul cu clubul.

Chelsea este clubul, din afara Ucrainei, care a fost afectat cel mai rău de invadarea Ucrainei de către Rusia, din pricina relaţiei dintre Roman Abramovic şi Vladimir Putin.

Patronul formaţiei londoneze era un apropiat al preşedintelui rus, iar imediat după începerea războiului, oligarhul a anunţat că plănuieşte să vândă clubul.

Însă, guvernul Marii Britanii i-a impus sancţiuni lui Roman Abramovic, care îl previn din a vinde clubul, întrucât este o propritate a sa.

Din pricina legăturii cu Abramovic, care nu poate fi încheiată deocamdată, sponsorul principal al echipei, Three, al cărui brand este 3-ul de pe tricou, a cerut suspendarea temporară a colaborării.

Într-un anunţ oficial, un purtător de cuvând al companiei mobile a anunţat că celor de la Chelsea li s-a cerut ca toate brand-urile Three să fie scoase temporar, atât de pe tricouri, cât şi de la stadion.

Lovitură grea pentru Chelsea

Londonezii mai aveau un an şi jumătate de contract cu compania, care plătea 40 de milioane de lire pe an pentru a apărea pe tricoul lui Chelsea.

Având în vedere sanţiunile anunţate recent de guvern, am cerut clubului Chelsea să suspende temporar sponsorizarea noastră, inclusiv să scoată de pe tricou şi de la stadion brand-ul nostru, până la momentul unui anunţ ulterior.

Suntem conştienţi că această decizie va avea un imapct asupra fanilor care îşi urmăresc echipa cu pasiune. Totuşi, suntem de părere că, având în vedere circumstanţele şi sancţiunile impuse de guvern, este lucrul corect de făcut.

Ca o companie mobilă, cel mai bun mod prin care putem sprijini oamenii din Ucraina este să asigurăm că refugiaţii care ajung în Marea Britanie şi clienţii noştri prezenţi în Ucraina pot rămâne conectaţi cu persoanele importante pentru ei.

Aşadar, oferim peachete de conectivitate ucrainenilor care ajung în Marea Britanie şi celor din Ucraina”, a declarat un purtător de cuvânt al Three, conform Sky Sports.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare