Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru poate da o nouă lovitură! Unul dintre jucătorii Universităţii Craiova este urmărit de cluburi din Spania şi Turcia

Mihai Rotaru poate da o nouă lovitură! Unul dintre jucătorii Universităţii Craiova este urmărit de cluburi din Spania şi Turcia
Comentarii

Mihai Rotaru ar putea da o nouă lovitură, unul dintre jucătorii săi fiind urmărit de formaţii din Spania şi Turcia.

În ultimele sezoane, Universitatea Craiova şi-a făcut un obicei din a dezvolta jucători şi a îi vinde pe sume importante.

Andrei Ivan a fost prima lovitură dată de Mihai Rotaru, fiind vândut lui Krasonodar pentru trei milioane de euro în 2017, înainte de a fi recuperat doi ani mai târziu pentru jumătate din preţ.

Următoarea vară a urmat o vânzare şi mai impresionantă: Alexandru Mitriţă ajungea la New York City FC în schimbul sumei de opt milioane de euro, în timp ce Alex Băluţă şi Vladmir Screciu părăseau şi ei clubul pentru aproape cinci milioane de euro.

De atunci, Valentin Mihăilă şi Alex Cicâldău au mai adus formaţiei nouă, respectiv 6,5 milioane de euro oltenilor, iar acum Mihai Rotaru ar putea da o nouă lovitură.

Mihai Rotaru poate da o nouă lovitură

Conform prosport.ro, Bogdan Vătăjelu ar fi urmărit de mai multe echipe din prima ligă a Turciei şi al doilea eşalon din Spania.

Fotbalistul cu două apariţii pentru echipa naţională o mai părăsise pe Universitatea Craiova în ianuarie 2017, când fusese cumpărat de Sparta Praga, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro.

Fundaşul lateral nu s-a integrat însă în Cehia şi a revenit în Bănie după doi ani şi jumătate, pentru a fi rezerva lui Nicuşor Bancu.

Oltenii îl achizţionaseră cu 250.000 de euro pe Vătăjelu în 2014, de la Metalul Reşiţa, iar pentru a-l aduce înapoi au plătit 350.000, astfel că oricum sunt pe plus cu transferurile sale.

În total, fotbalistul crescut a reuşit să însumeze 195 de apaiţii în perioada petrecută la Universitatea Craiova, în care a marcat de 11 ori şi a oferit 14 pase decisive.

Alături de trupa din Bănie, Bogdan Vătăjelu a reuşit să câştige o Cupă a României şi o Supercupă, ambele în 2021.

Unicele apariţii ale fundaşului lateral la naţională au venit în 2015, pe când Anghel Iordănescu era selecţioner, în amicalele împotriva Bulgariei şi Moldovei.

Afla mai multe despre: bogdan vătăjelu 

viewscnt
Articole similare