Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tehnicianul unei formaţii din play-off, viitorul antrenor al lui Dinamo? Ar fi o adevărată lovitură pentru ”câini”: ”Mai am contract două luni şi jumătate”

Tehnicianul unei formaţii din play-off, viitorul antrenor al lui Dinamo? Ar fi o adevărată lovitură pentru ”câini”: ”Mai am contract două luni şi jumătate”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin tocmai a revenit pe banca lui Dinamo, dar tehnicienii nu au viaţă lungă în Ştefan cel Mare.

Dinamo a ajuns la al cincilea antrenor din acest sezon, al patrulea principal, după ce a reuşit să îl readucă pe Dusan Uhrin în Ştefan cel Mare.

Dario Bonetti începuse sezonul pe bancă, apoi Sorin Colceag a fost interimar, înainte ca Rednic şi Stoican să treacă şi ei pe la Dinamo.

Dusan Uhrin a revenit acum pentru a salva echipa, aşa cum a făcut-o şi la finalul sezonului trecut, înainte de a părăsi echipa din pricina problemelor financiare.

Va fi al treilea mandat al cehului în Ştefan cel Mare, iar niciunul dintre precedentele nu a fost de lungă durată.

În primul, Dusan Uhrin a stat cinci luni pe banca lui Dinamo, iar în al doilea doar trei.

Aşadar, deşi fanii sunt mulţumiţi de revenirea sa şi îşi pun mari speranţe în el, este posibil ca şefii de la club să aibă deja în minte următorul antrenor.

Tehnicianul unei formaţii din play-off, viitorul antrenor al lui Dinamo?

Fost dinamovist, Liviu Ciobotariu a condus revelaţia Ligii 1 în acest sezon, FC Voluntari, şi se află în ultimele luni de contract cu formaţia ilfoveană.

Ciobotariu a vorbit despre situaţia antrenorilor de la Dinamo, care îl dezammăgeşte, înainte de a dezvălui că nu s-a decis încă ce va face la finalul sezonului.

În urmă cu o lună, Ciobotariu recunoscuse că ar fi semnat cu Dinamo dacă nu ar fi fost sub contract.

E clar că eu nu sunt de acord cu demiterea antrenorilor aşa, într-o perioadă scurtă. Ceea ce pot să spun e că îmi pare rău de Stoican şi îi urez multă baftă lui Dusan.

În momentul de faţă sunt la Voluntari. Mai am contract două luni şi jumătate. O să mă gândesc, să văd ce se va întâmpla în continuare.

Atât timp cât sunt aici şi până la finalul contractului, îmi voi face datoria, după care este normal că o să mă gândesc şi la viitorul meu, ce voi face.

Poate voi rămâne aici, la Voluntari, sau poate voi pleca la altă echipa din România sau din străinătate”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul celor de la Voluntari a jucat în Ştefan cel Mare în perioadele iulie 1998 - iulie 2000 şi iulie 2004 - iulie 2005.

Liviu Ciobotariu a stat pe banca lui Dinamo între iulie 2011 şi aprilie 2012, după ce pregătise echipa secundă şapte luni.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare