Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei mai valoroşi stranieri din Ucraina, aşteptaţi în Liga 1! Planul propus de Nicolae Dică: ”Ar fi benefic” | EXCLUSIV

Cei mai valoroşi stranieri din Ucraina, aşteptaţi în Liga 1! Planul propus de Nicolae Dică: ”Ar fi benefic” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a afirmat că ar fi benefic ca echipele din Liga 1 să încerce să transfere stranierii plecaţi din Ucraina.

Invadarea Ucrainei de către Rusia este una dintre cele mai mari nedreptăţi şi revoltatoarea incidente din ultimii ani, iar întreaga planetă speră şi îşi doreşte ca războiul să se încheie cât mai curând.

Decizia lui Vladimir Putin de a încerca să anexeze vecina noastră este una care a fost, este şi va rămâne contestată şi a dus la orori inimaginabile pentru poporul ucrainean.

Distragerile de zi cu zi pălesc în comparaţie cu seriozitatea situaţiei în care se află Ucraina, astfel că este normal că toate activităţile cotidiene au luat o pauză temporar.

Din această cauză, fotbaliştii străini aflaţi în Ucraina au părăsit ţara, în timp ce cei ucraineni au rămas în urmă, fie pentru a lupta împotriva ruşilor, fie pentru că nu şi-au dorit sau le-a fost permis să plece.

Deşi nimeni nu ar trebui şi nu îşi doreşte să profite de această situaţie, ”exodul” stranierilor din prima ligă ucraineană ar putea fi benefică pentru fotbalul românesc.

Cei mai valoroşi stranieri din Ucraina, aşteptaţi în Liga 1

Majoritatea străinilor aflaţi în Ucraina sunt mult peste nivelul celor aflaţi în România, valoric, iar aducerea acestora în Liga 1 ar putea reprezenta o adevărată lovitură.

Nivelul campionatului nostru ar creşte, iar acei fotbalişti ar avea şansa de a continua să joace până pot reveni la echipele lor din Ucraina.

Nicolae Dică a propus ca echipele din România să încerce să transfere dintre străinii valoroşi din Ucraina în Liga 1, măcar dintre cei ale căror salarii ar fi accesibile

Primul eşalon ucrainean se află pe locul 12 în clasamentul UEFA, la 13 locuri în faţa Ligii 1.

Cred că ar fi bine ca echipe din România să reuşească să aduca jucători de acolo, pentru că ştiţi foarte bine, Ucraina este un campionat bun, cu jucători buni, jucători platiţi foarte bine, asta ar putea să fie problema.

Noi nu ne ridicăm la nivelul salariilor din Ucraina, dar dacă cluburile din România vor reuşi să aducă jucători de acolo, ar fi un plus pentru fotbalul românesc”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare