Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a grăbit Dinamo? Dusan Uhrin a anunţat că nu a căzut de acord cu ”câinii” încă: ”Dacă ne vom înţelege, voi semna contractul”

S-a grăbit Dinamo? Dusan Uhrin a anunţat că nu a căzut de acord cu ”câinii” încă: ”Dacă ne vom înţelege, voi semna contractul”
Comentarii

Deşi Dinamo a anunţat revenirea lui Dusan Uhrin, tehnicianul ceh a dezvăluit că nu a semnat niciun contract încă.

În urma încheierii sezonului regular, conducerea lui Dinamo a decis, aproape peste noapte, că nu se mai doreşte ca Flavius Stoican să continue la echipă.

Jucătorii au încercat să blocheze înlocuirea tehnicianului, dar doar au amânat-o cu o zi, acesta fiind dat afară de Dinamo la o 24 de ore după ce se vehiculase că vrea pleca.

Dusan Uhrin a fost sunat marţi seara de şefii din Ştefan cel Mare, care i-au luat un bilet pentru a îl aduce la Bucureşti.

Imediat după aterizare, Dusan Uhrin a anunţat că nu a semnat încă înţelegerea cu Dinamo, deşi a dat de înţeles că îşi doreşte revenirea, dar că mai are câteva lucruri de rezolvat înainte.

”Câinii” l-au anunţat ca noul lor antrenor, dar nu au specificat că Uhrin, care i-a salvat sezonul trecut, a semnat contractul.

S-a grăbit Dinamo?

”(n.r. de ce te-ai întors?) Pentru că am primit invitaţie de la Dinamo şi vom discuta în această seară. Nu vă pot spune mai multe pentru că nu ştiu mai multe.

Pentru că îmi place Dinamo, m-am întors să ajut, dar vom vedea ce se întâmplă. Am văzut-o pe Dinamo de două-trei ori cum joacă, nimic special, dar trebuie să îmbunătăţim totul.

Nu văd niciun fel de situaţie pentru că nu pot să vă spun nimic, nu ştiu situaţia de la club, trebuie să aflu. (n.r. e o provocare să începi cu derby?) Vom vedea dacă voi fi pe bancă.

Nu ştiu, nu am semnat niciun contract până acum. Da, am (n.r. o relaţie bună cu fanii). M-am întors pentru ei, pentru că am o relaţie foarte bună cu toată lumea.

(n.r. de ce nu ai semnat încă?) Pentru că a fost foarte repede. M-au sunat aseară, mi-au trimis biletul şi am plecat. Sunt jucători noi.

Am văzut-o pe Dinamo de mai multe ori şi nu vă pot spune mai mult pentru că mai întâi trebuie să vorbesc cu ei şi apoi să semnez contractul. O luăm pas cu pas.

(n.r. Dinamo e un film bun?) Un film bun? Nu ştiu. Telenovelă, da, dar va fi mult mai dificil decât anul trecut, pentru că acum este barajul, nu ştiu dacă sunt sigure unele ştiri, dar cred că trebuie să îmbunătăţim multe lucruri.

Nu vă pot spune nimic. Trebuie să văd jucătorii la antrenament. Poate să jucăm un amical. Voi merge la Săftica. Nu sunt nebun. Îmi place România.

Am avut multe probleme personale. Trebuie să le rezolv înainte să vin aici. Poate voi pleca înapoi la Praga mâine. Dacă ne înţelegem, voi semna contractul”, a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare