Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A refuzat". Barcelona îl pierde pe "noul Van Dijk"! Oferta de prelungire a contractului, prea mică

"A refuzat". Barcelona îl pierde pe "noul Van Dijk"! Oferta de prelungire a contractului, prea mică

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are în plan reînnoirea contractelor lui Gavi (17 ani) şi Ronald Araujo (23 de ani), după ce Pedri şi Ansu Fati au semnat noi înţelegeri pe Camp Nou. Şefii poartă negocieri, dar se pare că Araujo a refuzat prima ofertă făcută de club.

"A refuzat". Barcelona îl pierde pe "noul Van Dijk"! Oferta de prelungire a contractului, prea mică

În ultimii doi ani, de când a dat de problemele financiare, Barcelona a promovat mulţi tineri din La Masia, iar Ronald Araujo este doar un exemplu. Fundaşul uruguayan s-a dovedit a fi un câştig pentru catalani, acesta fiind acum titular indiscutabil în echipa lui Xavi.

Cum contractul lui Ronald Araujo cu Barcelona expiră în vara lui 2023, părţile s-au pus la masa negocierilor pentru a prelungi acordul. Fotbalistul vrea să rămână pe Camp Nou, însă a refuzat prima ofertă pe care clubul i-a făcut-o, anunţă spaniolii de la Onze.

Potrivit sursei citate, Ronald Araujo consideră oferta prea mică şi vrea să fie plătit precum Pedri sau Ansu Fati, fotbalişti care şi-au pus deja semnătura pe un nou contract. În prezent, potrivit presei spaniole, Araujo încasează 3 milioane de euro pe sezon, având unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Barcelona are concurenţă serioasă pentru semnătura lui Araujo, fundaşul fiind dorit de Manchester United şi Chelsea, care monitorizează atent situaţia uruguayanului. În acest sezon, Ronald Araujo a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile cu Barcelona, timp în care a marcat de trei ori.

Ronald Araujo a fost comparat cu Virgil van Dijk. În septembrie 2021, statisticienii de la SofaScore anunţau că din octombrie 2019 până la momentul statisticii, Araujo strânsese 2092 de minute fără să fie driblat de nimeni, record asemenător cu cel al lui Van Dijk.

Afla mai multe despre: barcelonaronald araujocontractofertarefuz 

viewscnt
Articole similare