Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, înlocuitorul unuia dintre cei mai promiţători antrenori din Liga 1: ”Îl las să plece şi vine el”

Mirel Rădoi, înlocuitorul unuia dintre cei mai promiţători antrenori din Liga 1: ”Îl las să plece şi vine el”

Fotbal intern

Comentarii

Valeriu Iftime a afirmat că ar fi dispus să îl lase pe Croitoru să o părărească pe FC Botoşani, caz în care ar încerca să îl înlocuiască cu Mirel Rădoi.

După ratarea play-off-ului, FC Botoşani se pregăteşte pentru eventualitatea plecării lui Marius Croitoru, unul dintre cei mai promiţători antrenori români.

Tehnicianul formaţiei moldovene a impresionat în perioada sa la club, atât prin tacticile sale, cât şi prin abilitatea de a aduce jucători valoroşi pe gratis.

De o multitudine de ori, cei mai importanţi jucători ai lui FC Botoşani erau achizţionaţi de alte formaţii, iar Marius Croitoru se trezea nevoit să îi înlocuiasă.

De aproape fiecare dată, tânărul tehnician găsea un nou jucător cel puţin la fel de valoros, dacă nu chiar mai valoros, iar Botoşani mergea mai departe fără probleme.

Totuşi, această iarnă a fost prea mult pentru formaţia pregătită de Valeriu Iftime, cu plecările lui Ongenda, Racoviţan şi Edjouma prea dăunătoare pentru club.

Echipa a ieşit din formă şi a ratat astfel play-off-ul în ultima etapă, în favoarea lui FC Argeş.

Mirel Rădoi, înlocuitorul unuia dintre cei mai promiţători antrenori din Liga 1

În urma ratării obiectivului, Valeriu Iftime a recunoscut că a acceptat că nu poate ţine de Croitoru la infinit şi şi-a dezvăluit planul.

Patronul lui FC Botoşani a afirmat că l-ar lăsa să plece fără nicio problemă, dacă şi-ar dori, şi ar încerca să îl înlocuiasă cu Mirel Rădoi.

Îi dau drumul. Îl las să plece. Dacă are ofertă din altă parte, eu nu-l ţin cu forţa. Dar eu spun că nu o să plece. Eu îi ştiu situaţia.

Vrea să rămână pentru că are copiii la şcoală, are lucrurile lui de rezolvat. Eu cred că va rămâne la Botoşani, aşa cum tot spun de doi ani de zile.

Aş pune un antrenor tânăr. Dacă mi-ar spune Marius că nu mai vrea să stea şi are nişte motive pe care eu nu pot să le refuz, vă spun public, primul pe care l-aş suna ar fi Rădoi.

Dar numai să vrea el să vină la mine. Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare