Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga 1! Cel mai râvnit fotbalist român semnează cu FCSB: MM confirmă mutarea | EXCLUSIV

BOMBĂ în Liga 1! Cel mai râvnit fotbalist român semnează cu FCSB: MM confirmă mutarea | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

În urma încheierii sezonului regular, MM Stoica a vorbit despre situaţia contractuală a lui Tavi Popescu.

În ultima etapă a sezonului regular, FCSB avea nevoie de o victorie pentru a menţine măcar diferenţa de 14, şapte după intrarea în play-off, puncte de CFR.

Roş-albaştrii dominaseră jocul, însă scorul încă era 0-0 în prelungirile partidei. La ultima fază, elevii lui Toni Petrea au câştigat o lovitură liberă, iar Darius Olaru i-a aşezat balonul lui Tavi Popescu.

Părea că internaţionalul român de tineret avea să centreze, fiind la o distanţă considerabilă de poartă, dar acesta nu a stat pe gânduri şi a înscris un euro gol, care a adus toate punctele FCSB-ului.

A fost al treilea gol de senzaţie marcat de Popescu în 2022, iar cota sa continuă să crească meci după meci, fiind de departe cel mai râvnit fotbalist român la momentul actual.

Fiind dornic să îl ţină la club, MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali îi plănuieşte o mărire salarială jucătorului de doar 19 ani, pentru că are ”un contract mult mai mic decât alţi jucători”.

Planul FCSB-ului vine în contextul în care MM visează să construiască o echipă la Bucureşti formată majoritar din juniori crescuţi la club, pe modelul Ajax.

Cel mai râvnit fotbalist român semnează cu FCSB

Nu există niciun pericol. E un copil prea bun şi nu are nicio apăsare. Nu e niciun pericol. Nu are nicio apăsare, nicio schimbare în comportamentul lui.

Mulţi spun că ar putea fi ostracizat de ceilalţi jucători, că se vorbeşte doar despre el. Nu. Are prea mult bun simţ, nu încearcă să-şi ridiculizeze adversarii în timpul antrenamentului.

Este pur şi simplu fotbalist. S-a născut fotbalist şi tot citesc... e meritul părinţilor lui că l-au făcut şi al lui, că e fotbalist.

Golul e senzaţional. Noi am avut 21 de ocazii, conform statisticilor, mai mari sau mai mici.

Octavian Popescu a fost trimis la Turris. Ce se întâmpla? Are nişte datorii faţă de cei care l-au văzut după două antrenamente şi l-au adus la prima echipă.

Are un contract mult mai mic decât alţi jucători, dar are 19 ani. Cu ceritudine Gigi îi va mări contractul. Beneficiază de alte avantaje. Maşina.

O foloseşte, el şi-a ales-o şi care nu i-a fost oprită din contract. Nu bani trebuie el să facă acum”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare