Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raport zdrobitor dat de Cornel Dinu pentru lupta la titlul Ligii 1! Ce a observat la CFR Cluj: "Afacerea nu e rentabilă" | EXCLUSIV

Raport zdrobitor dat de Cornel Dinu pentru lupta la titlul Ligii 1! Ce a observat la CFR Cluj: "Afacerea nu e rentabilă" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamovistul Cornel Dinu a comentat lupta la titlul Ligii 1, după finalul sezonului regulat. El consideră că într-o proporţie de 75% CFR Cluj e campioană, dar afacerea ardelenilor nu e rentabilă.

Cornel Dinu, înainte de lupta finală pentru titlul Ligii 1

Echipele CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul, FC Voluntari şi FC Argeş sunt calificate în play-off. În meciul decisiv în stabilirea componenţei play-off-ului, FC Argeş a învins-o pe FC Botoşani cu 2-1. 

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, crede că CFR Cluj are şanse mari de a câştiga un nou campionat şi a evidenţiat plusul campioanei en titre şi minusul FCSB. 

Totuşi, Cornel Dinu crede că afacerea susţinută de Nelu Varga şi finanţatorii echipei nu e rentabilă, din cauza costurilor ridicate în privinţa echipei. De altfel, CFR Cluj a renunţat la mai mulţi fotbalişti în iarnă, pentru a mai lua din presiunea financiară. 

"Practic, lupta la titlu e încheiată. Mă uit la diferenţa de forţă fizică per total în joc şi de siguranţă în blocul care distrge construcţia adversă la CFR. FCSB are jucători care promit, dar nu au forţă şi nu au ce caută lumea, ca aceste procente să se transforme în gol. 75% în favoarea CFR-ului la titlu, 25% pentru FCSB. 

E interesantă în lupta asta pentru progresul fotbalului, care e făcută relativă ca rezultate, sistemul play-off şi play-out... La raportul la cât se cheluieşte pe echipa şi la ce faci cu banii respectivi, raportul e mare. Voi spuneaţi că CFR are cheltuieli mari. Nu consider sub nicio formă să ajungi la un lot de 30 şi ceva de jucători. Să ajungi la o chletuială de 1 milion de euro pe lună, ca lot, şi rezultatele e care le faci.

Afacerea nu e rentabilă, mai ales că te duci prin fel de fel de formule inventate de UEFA, de mâna a doua sau a treia, şi nu apuci să prinzi nici luna noiembrie", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinuliga 1titlu liga 1 

viewscnt
Articole similare