Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plan îndrăzneţ la FC Argeş după calificarea în play-off! Cupa României, preliminarii europene şi "se va face un stadion nou": "Am vorbit cu primarul"

Plan îndrăzneţ la FC Argeş după calificarea în play-off! Cupa României, preliminarii europene şi "se va face un stadion nou": "Am vorbit cu primarul"

FC Argeș

Comentarii

Preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, anunţă veşti bune pentru clubul piteştean, după calificarea în play-off-ul Ligii 1. Echipa antrenată de Andrei Prepeliţă se gândeşte la Cupa României, la calificarea într-o cupă europeană şi, în curând, va juca pe un stadion nou.

Cupa României, preliminarii europene şi un stadion nou pentru FC Argeş

FC Argeş s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, după ce a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, reuşind să revină de la 0-1. Despre momentul istoric a vorbit preşedintele pteştenilor, Jean Vlădoiu. El e bucuros că şi-a îndeplinit obiectivul asumat în faţa primarului Cristian Gentea, care a promis că va face demersurile pentru un stadion modern în municipiul Piteşti. 

"Mai speram, pentru că am mai revenit în anumite meciuri, cu UTA, în meciuri importante. Mă gândeam, dar când e un meci cu asemenea încărcătură, a fost ca o finală pentru ultimul loc în play-off. Sigur că aveam emoţii. Mă gândeam că egalăm, dar mă bucur enorm şi trăiesc nişte momente unice la Piteşti, felicit pe toată lumea, jucători, antrenori. Ce i-am promis domnului Gentea (n.r. - primarul municipiului Piteşti), din fericire pentru mine alături de Andrei Prepeliţă am reuşit: să ne calificăm în play-off. 

E ca şi cum am fi câştigat un campionat, credeţi-mă. La ce am realizat în acest an la Piteşti şi play-off-ul şi mai avem de jucat şi în Cupa României semifinala", a declarat preşedintele lui FC Argeş. 

Întrebat despre posibilitatea de a juca în preliminariile Conference League, Jean Vlădoiu a confirmat că echipa va încerca să se califice. De asemenea, le-a mai dat o veste bună fanilor lui FC Argeş. 

"De ce nu? La Piteşti, din cât am discutat cu domnul Gentea, se va face şi un stadion nou şi ne gândim pentru suporteri, pentru toată suflarea argeşeană. Sunt mândri de noi, de ce am realizat", a mai spus Jean Vlădoiu. 

Echipele CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul, FC Voluntari şi FC Argeş sunt calificate în play-off. 

Afla mai multe despre: fc argesfc arges play-offjean vladoiucristian genteastadion nou fc argesstadion nou pitesti 

viewscnt
Articole similare