Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conspiraţie? Iftime crede că e pedepsit de FRF după ce FC Botoşani a ratat calificarea în play-off: "Nu am semnat ca Burleanu să fie preşedinte" | EXCLUSIV

Conspiraţie? Iftime crede că e pedepsit de FRF după ce FC Botoşani a ratat calificarea în play-off: "Nu am semnat ca Burleanu să fie preşedinte" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit primele reacţii după ce echipa sa a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1. El a dezvăluit că nu a semnat adeziunea de susţinere pentru Răzvan Burleanu, în vederea următoarelor alegeri, şi a făcut legătura cu arbitrul delegat de FRF la partida din Moldova, cu FC Argeş.

Valeriu Iftime lasă de înţeles că e victima răzbunării FRF după ce FC Botoşani a ratat play-off-ul

Valeriu Iftime a dat de înţeles că delegarea lui Radu Petrescu de către FRF, la FC Botoşani - FC Argeş, 1-2, în urma căruia moldovenii au ratat calificarea în play-off, ar putea fi răzbunarea federalilor. 

Totul după ce actualul preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, a trimis o adeziune de susţinere la următoarele alegeri şi Valeriu Iftime a refuzat să semneze, pentru moment. 

"Sunt trist, debusolat. Să vă spun ceva. Când am văzut că arbitru e Radu Petrescu... A greşit de multe ori împotriva mea. Am fost furaţi, cam asta e. Sunt sufocat acum. Cred că avem o presiune pe noi. Nu am jucat ce trebuie, n-am fost mai buni decât ei. Da, e penalty la Roman. 

Nu am semnat adeziunea ca Răzvan Burleanu să fie noul preşedinte. Nu, n-am semnat. Nu ştiu dacă cineva îi spune lui Petrescu să facă, dar a arbitrat prost. A întrerupt meciul de câteva ori pe contraatac, era ăsta Mailat. A rupt exact... Iar la urmă a fost acea fază. Dacă mă uit, de câte ori a greşit omul ăsta împotriva noastră?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

După ce l-a sprijinit pe Răzvan Burleanu în trecut, omul de afaceri a explicat care au fost motivele pentru care n-a semnat. 

"Am zis că vreau să vorbesc cu dumnealui. De ce să semnez eu în alb acum, să scriu că-l vreau pe Burleanu în federaţiei? Mi se pare ciudat că nu mai concurează nimeni la federaţie. Eu aşa cred (n.r. - că cluburilor li s-au trimis adeziuni). Eu votez când văd un program pentru un nou mandat, dar mi se pare ciudat că nu avem doi candidaţi. Îmi aduc aminte de 1989.

Starea asta mi se pare o ruşine în fotbalul naţional, azi. Eu nu ştiu pe cine votez, vedem, dar nu ştiu pe cine votez acum. Eu simt o răceală din partea lor, iar faptul că au trimis acest arbitru, care e făcut să greşească împotriva Botoşaniului... Sunt multe greşeli făcute de Radu Petrescu împotriva Botoşaniului. Colegii din club m-au avertizat că FC Argeş ar putea avea un arbitraj prietenos. Şi când mă uit la faza aia de 11 metri, că era foarte aproape... E adevărat că era în ultima secundă, dar asta e. A arbitrat un om care se crede deştept, dar nu el m-a scos", a mai spus Valeriu Iftime. 

FC Argeş, ultima echipă calificată pentru play-off-ul Ligii 1

FC Argeş s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, după ce a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, reuşind să revină de la 0-1. Faza la care face referire Valeriu Iftime s-a petrecut în prelungirile partidei, când moldovenii au cerut penalty. 

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mihai Marius Marica – Iulian Dima

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 76 de puncte, 2. FCSB - 62, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. Farul – 48, 5. FC Argeş - 48, 6. FC Voluntari - 47,  7. FC Botoşani - 46, 8. UTA – 40, 9. Rapid – 40, 10. Sepsi – 39, 11. Chindia - 35, 12. FC U Craiova – 33, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Academica Clinceni – 14, 16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Echipele CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul, FC Voluntari şi FC Argeş sunt calificate în play-off.

Afla mai multe despre: valeriu iftimerazvan burleanufc arges play-offfc botosani fc arges 1-2frf 

viewscnt
Articole similare