Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări în conducerea lui Gaz Metan! Eric şi-a făcut loc printre şefii de la Mediaş. "Şansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut"

Schimbări în conducerea lui Gaz Metan! Eric şi-a făcut loc printre şefii de la Mediaş. "Şansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut"
Comentarii

Gaz Metan a produs schimbări la nivelul conducerii, în încercarea de a termina pe teren actualul sezon din Liga 1.

Marius Nistor, noul preşedinte al Gaz Metan Mediaş. Eric de Oliveira va face parte din Consiliul Director

Marius Nistor a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Gaz Metan Mediaş, cu 43 de voturi dintr-un total de 55, la şedinţa Consiliului Director de luni, se arată într-o postare a suporterilor clubului ardelean. Inclusiv Eric, fostul fotbalist al grupării, a obţinut un post. 

Tot în cadrul acestei întruniri, s-a luat decizia oficială ca Teodor Luca (reprezentant Joma) şi Valentin Iordănescu să fie înlocuiţi în Consiliul Director cu Dorel Vlaşin (reprezentant al Primăriei Mediaş) şi Florin Rusu (reprezentantul suporterilor echipei Gaz Metan).

De asemenea, din noul Consiliu Director va face parte şi Eric De Oliveira.

La finalul sezonului regulat, Gaz Metan Mediaş este ultimul loc, 16, cu 10 puncte, după ce a pierdut în total 14 puncte pentru neplata jucătorilor şi antrenorilor.

"Şansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut considerabil deoarece echipa are din acest moment drept de semnătură prin intermediul noului preşedinte!", se mai arată în mesajul transmis. 

Afla mai multe despre: ericgaz metan 

viewscnt
Articole similare