Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, transfer de titlu! Negocierile, deconspirate. Becali, întâlnire secretă cu preşedintele unui club

FCSB, transfer de titlu! Negocierile, deconspirate. Becali, întâlnire secretă cu preşedintele unui clubgalerie foto

FCSB

Comentarii

Jurnaliştii turci au dezvăluit că o întâlnire secretă a avut loc între Gigi Becali şi preşedintele Galatei, Burak Elmas.

Olimpiu Moruţan a ajuns la Bucureşti pe faimoasa rută Botoşani - FCSB, după ce a impresionat la formaţia moldoveană.

Fotbalistul crescut de U Cluj s-a remarcat la Botoşani, iar Gigi Becali a decis să îl aducă alături de ceilalţi tineri de mare perspectivă din lot.

Moruţan a costat-o pe FCSB în jur de un milion de euro, plus-minus bonusuri şi procente dintr-un viitor transfer, pe care cei doi milionari încă se ceartă.

În orice caz, Olimpiu Moruţan ajusese la FCSB cu statutul de nouă perlă a lui Gigi Becali, dar relaţia sa cu patronul s-a deteriorat până la plecare.

Latifundiarul i-a stabilit internaţionalului român un preţ de 10 milioane de euro, mult sub ce visa să obţină iniţial pentru acesta.

La începutul acestui sezon, după ce avusese parte de o ultimă stagiune destul de impresionantă, Becali era dispus să renunţe la Moruţan, dar doar în schimbul sumei dorite.

A apărut interesul Galatei, care nu era însă dispusă să se ridice la pretenţiile financiare ale patronului FCSB-ului, astfel că negocierile au intrat într-un impas.

Apoi, prestaţiile lui Moruţan au început să scadă, iar, nemulţumit de ce vedea, Becali a decis să îl vândă în Turcia pentru doar aproximativ patru milioane de euro.

La Istanbul, Moruţan s-a remarcat la început, dar nu a putut fi consecvent şi a ajuns să îşi piardă locul în primul 11.

După înlocuirea lui Fatih Terim cu Domenec Torrent, internaţionalul român a început să nici nu mai prindă banca, iar acum s-ar afla pe lista neagră a antrenorului spaniol.

Becali, întâlnire secretă cu preşedintele Galatei

Presa turcă anunţă că Gigi Becali a avut o întâlnire secretă cu preşedintele Galatei, Burak Elmas, căruia i-a transmis un mesaj ferm.

Dacă nu îl folosiţi pe Moruţan, trimiteţi-l înapoi” i-ar fi zis latifundiarul oficialului turc, fiind interesat de o revenire a românului.

Gigi Becali le-a transmis celor de la Galata că ”ar fi benefic pentru ambele părţi” ca Moruţan să se întoarcă sub formă de împrumut la Bucureşti.

În cele 29 de apariţii însumate la Galatasaray, Olimpiu Moruţan a reuşit să însumeze trei goluri şi cinci assist-uri.

Fostul jucător al FCSB-ului nu a mai fost titular în Turcia de pe 20 ianuarie şi a fost limitat la apariţii de câte 10 minute pe final de meci în ultimele meciuri jucate.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare