Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintre cei mai vechi fotbalişti ai lui Dinamo, făcuţi praf de Sorin Cârţu: ”După două etape, nu îi mai aveam. Ce vestiar să pierzi cu jucători de tipul ăsta?”

Doi dintre cei mai vechi fotbalişti ai lui Dinamo, făcuţi praf de Sorin Cârţu: ”După două etape, nu îi mai aveam. Ce vestiar să pierzi cu jucători de tipul ăsta?”

Dinamo București

Comentarii

Sorin Cârţu a dat de pământ cu doi dintre cei mai vechi jucători ai lui Dinamo.

După câteva săptămâni destul de liniştite, după standardele lui Dinamo, un nou scandal a izbucnit în Ştefan cel Mare în jurul înlocuirii lui Flavius Stoican.

Tehnicianul a fost dat afară înaintea play-out-ului, al treilea mandat al său pe banca lui Dinamo durând doar opt etape.

Jucătorii ar fi încercat să blocheze plecarea tehnicianului, dar acesta a fost oricum înlocuit de conducere, care a preferat să îl readucă pe Dusan Uhrin, omul care i-a salvat pe ”câini” sezonul trecut.

Rezultatele au fost fatale pentru Stoican, care a reuşit să câştige doar unul dintre meciurile în care a condus echipa, remizând două şi pierzând cinci.

Sorin Cârţu a vorbit despre situaţia de la rivală şi i-a făcut praf pe doi dintre cei mai vechi jucători din Ştefan cel Mare.

Alex Răuţă şi Steliano Filip au fost ”ţintele” oficialului oltean, care a afirmat că el nu i-ar fi ţinut la echipă mai mult de două etape.

Doi dintre cei mai vechi fotbalişti ai lui Dinamo, făcuţi praf de Sorin Cârţu

Fiecare dintre aceştia a fost eliminat într-un derby cu FCSB în acest sezon, în timp ce Filip a văzut cartonaşul roşu şi la ultima partidă din sezonul regular, împotriva CFR-ului.

De exemplu, la partida cu CFR, conduci 1-0, ce vină are antrenorul că rămâne în 10 oameni? Sunt greşeli care se fac pe exces de zel.

Jucători ca Filip şi Răuţă îi aveam o etapă sau două, după nu îi mai aveam. Ce dracu, despre ce vorbim? Îţi baţi joc de munca mea?

Mai auzim că <<antrenorul a pierdut vestiarul>>. Ce vestiar să pierzi cu jucători de tipul ăsta? Discut cu ei o dată, de două ori, se mai întâmplă.

Când antrenam, liderul vestiarului eram eu, nu era un lider. Stoican a ieşit mereu să nu se ia nimeni de jucători.

Uite că până la urmă jucătorii nu te-au ajutat şi ai plecat din cauza a ceea ce fac jucătorii în teren”, a spus Sorin Cârţu, la Pro X.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare