Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a ofertat pe "cel mai bun din campionatul României". Presiunea transferului: "Vorbesc în fiecare zi cu el"

FCSB l-a ofertat pe "cel mai bun din campionatul României". Presiunea transferului: "Vorbesc în fiecare zi cu el"

FCSB

Comentarii

FCSB, prin finanţatorul Gigi Becali, încearcă să facă cel mai important transfer în vară, de la rivala CFR Cluj. În tot acest timp, antrenorul Dan Petrescu a oferit ultimele detalii despre situaţia jucătorului.

Ce se întâmplă cu fotbalistul de la CFR Cluj ofertat de FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are câteva motive pentru care vrea să-l aducă pe atacantul francez Billel Omrani de la CFR Cluj. Din punct de vedere sportiv, managerul general Mihai Stoica l-a asigurat pe afacerist că fotbalistul campioanei României e "cel mai bun din campionatul României" şi ar putea întări un post pe care echipa din Berceni a suferit în ultimii ani. 

De asemenea, înţelegerea cu Billel Omrani ar putea reprezenta o răzbunare din partea lui Gigi Becali. Finanţatorul a recunoscut că a fost supărat pentru felul în care Cristian Bălgrădean s-a transferat de la Bucureşti la Cluj. De altfel, omul de afaceri a recunoscut că nu va anunţa dacă se va înţelege cu Billel Omrani, aflat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. 

În tot acest timp, Dan Petrescu, cel care a reuşit să-l pună pe picioare pe Billel Omrani încă din primul mandat, a dezvăluit situaţia atacantului. 

"Bursucul" nu şi-a schimbat percepţia faţă de Billel Omrani, care şi-a păstrat statutul la echipă. În continuare, oferta făcută de CFR Cluj de prelungire a contractului e în picioare şi Dan Petrescu vorbeşte cu el, în speranţa că-l va convinge să rămână în Gruia. 

Tehnicianul liderului Ligii 1 nu ia în calcul să nu se mai bazeze pe francez, chiar dacă poate semna oricând cu o altă echipă. 

"Şi în alte ţări sunt problemele astea, nu doar în România. Dybala nu prea mai intră, dar Kessie de la Milan termină contractul şi joacă. Asta e realitatea. 

Depinde şi de jucători, ce vrea clubul. Noi dorim ca Omrani să rămână, are ofertă în continuare. Încă nu s-a decis, n-a semnat cu vreo echipă, altfel îmi spunea. Vorbesc în fiecare zi cu el. Cât va fi jucătorul lui CFR, îl voi folosi. Are calitate şi poate tot timpul să inventeze ceva", a declarat Dan Petrescu pentru Playsport.

Gigi Becali i-a lansat oferta impresarului lui Billel Omrani. Cu o ofertă a venit şi CFR Cluj, care se apropie de pretenţiile atacantului: un salariu lunar de 45.000 de euro, plus încă 400.000 de euro la semnătură, atât cât cere francezul! 

 

Afla mai multe despre: fcsbbillel omranitransfer fcsb billel omrani 

viewscnt
Articole similare