Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, la un pas de transferul carierei! De ce a ales să nu plece de la CFR: ”Nu îmi pare rău”

Mario Camora, la un pas de transferul carierei! De ce a ales să nu plece de la CFR: ”Nu îmi pare rău”

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora a fost aproape de un transfer important în 2016, dar a ales să rămână la CFR.

Mario Camora este fotbalistul străin cu cele mai multe apariţii în Liga 1 din istorie, cu 326 de partide jucate în primul eşalon al României.

Longetivitatea sa la CFR l-a dus şi la echipa naţională a României, pentru care a reuşit să însumeze şase apariţii.

Totuşi, cariera sa ar fi putut decurge complet altfel, după ce CFR Cluj intrase în insolvenţă.

Fotbalistului născut în Portugalia i s-a ivit o ofertă importană, în 2016, dar a ales să nu plece din Gruia.

Apoel, campioana Ciprului la acea vreme, i-a oferit lui Mario Camora oportunitatea de a scăpa de dezastrul de la CFR şi a juca în cupele europene, dar actualul căpitan al ardelenilor a refuzat.

Fundaşul stânga a explicat că nu regretă decizia şi că a ales să rămână la Cluj pentru familie, dar şi graţie afecţiunii pe care o are faţă de club.

Mario Camora, la un pas de transferul carierei

Îmi asum şi nu-mi pare rău deloc că am rămas la CFR. Am pierdut atunci vreo 6 – 7 luni, plus nişte bonusuri, în jur de 175 de mii de euro. Am avut ofertă clară.

Mai mult de dublu ca bani. Am avut o discuţie cu domnul Mureşan. Preşedintele de la Apoel mă suna de două trei ori pe zi. Ei jucau atunci în Champions League.

Îmi ofereau mai mult de dublu decât la CFR Cluj. Am renunţat la 7000 de euro pe lună pentru a rămâne la CFR Cluj. În primul rând am făcut-o pentru familie.

Pentru că nu era momentul să plecăm din Cluj. Am simţit că putem să revenim. Acest club mi-a dat totul. Mi-a dat şansa să joc în Champions League.

Am discutat cu familia. Nu îmi pare rău, mă bucur că am rămas la CFR Cluj”, a declarat Mario Camora, pentru playsport.ro.

În cei 11 ani şi jumătate petrecuţi până acum în Gruia, Camora a reuşit să câştige cinci titluri, o Cupă a României şi două Supercupe.

Afla mai multe despre: mario camora 

viewscnt
Articole similare