Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu s-a decis în privinţa lui Tavi Popescu şi Radu Drăguşin înaintea debutului la naţională! Ce urmează să se întâmple cu cei doi

Edi Iordănescu s-a decis în privinţa lui Tavi Popescu şi Radu Drăguşin înaintea debutului la naţională! Ce urmează să se întâmple cu cei doi

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu se apropie de debutul la echipa naţională şi s-a decis dacă îi va convoca pe Tavi Popescu şi Radu Drăguşin.

Într-un sezon destul de dezamăgitor pentru FCSB, Tavi Popescu a fost unul dintre singurele plusuri pentru Gigi Becali, care este convins că are pe mâini jucătorul care va deveni cel mai mare fotbalist român din istorie.

Internaţionalul român de tineret s-a remarcat în multe dintre meciurile FCSB-ului şi a adus puncte importante echipei cu execuţiile sale de geniu.

Graţie formi sale de senzaţie, s-a tot vorbit dacă Popescu merită să fie convocat la naţionala mare, nu la cea U21, pentru care evolua până acum.

Aceeaşi poelmică s-a făcut şi în jurul lui Radu Drăguşin, tânărul fundaş deţinut de Juventus, care este împrumutat în prezent la Salernitana.

Un aboslvent al academiei Regal Bucureşti, la fel ca Tavi Popescu, apărătorul central s-a aflat şi pe lista lui Mirel Rădoi, dar nu a fost convocat până acum din pricina unei presupuse lipse de experienţă.

Drăguşin a evoluat mai puţin şi la naţionala U21 din această cauză, dar este titular meci de meci în Serie A în acest moment, astfel că a fost inclus pe lista preliminară de convocări a lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu s-a decis în privinţa lui Tavi Popescu şi Radu Drăguşin

Iar, conform Fanatik, Edi Iordănescu plănuieşte să îi convoace pe amândoi al prima sa acţiune pe banca echipei naţionale, pentru amicalele împotriva Greciei şi Israelului.

Noul selecţioner ar fi fost deranjat de insistenţele lui Becali, care afirma că dacă nu îl va convoca pe Tavi Popescu, ”nu ştie fotbal”, dar ar fi decis să debuteze starul FCSB-ului la naţională oricum.

De cealaltă parte, Drăguşin ar putea scăpa de coşmarul de la selecţionata U21 a României, unde a fost scos din echipă din pricina unui conflict dintre impresarul său, Florin Manea, şi Florin Bratu.

Deşi a devenit titular indisputabil pentru ”tricolorii” mici, fundaşul central fusese la un pas de a îşi distruge relaţia cu FRF din pricina acelui conflict.

Însă, Edi Iordănescu are o reputaţie ca un om corect şi neinfluenţabil, astfel că nu va lua în calcul orice divergenţă din trecut.

România va disputa primul meci cu Iordănescu jr. pe bancă pe 25 martie, împotriva Greciei, la Bucureşti, înaintea duelului cu Israel, în deplasare, pe 29 martie.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare