Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius şi-a găsit echipă! Brazilianul ar putea rămâne în România: este ofertat de o formaţie de tradiţie din Liga 1

Vinicius şi-a găsit echipă! Brazilianul ar putea rămâne în România: este ofertat de o formaţie de tradiţie din Liga 1

FCSB

Comentarii

Aflat la final de înţelegere cu FCSB, Vinicius a fost informat că nu i se va prelungi contractul şi este în căutarea unei noi echipe. Brazilianul ar putea rămâne în România, după ce a fost ofertat de o formaţie din Liga 1.

Paulo Vinicius a semnat cu FCSB în vara lui 2021, după patru sezoane de succes la rivala CFR Cluj.

Brazilianul a cucerit titlul în fiecare sezon petrecut în Gruia şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai ardelenilor, cât Dan Petrescu era pe bancă.

Odată cu plecarea ”Burscului”, apărătorul central nu a mai beneficiat de acelaşi statut la club, iar în vara anului trecut a fost informat că nu i se va mai prelungi contractul, din cauza vârstei.

Deranjat de gestul conducerii echipei sale, Vinicius a decis să semneze cu FCSB, după ce Gigi Becali a decis să îi facă o ofertă pentru a continua în România.

Latifundiarul îl vedea pe fotbalistul brazilian drept răspunsul pentru problemele din apărarea echipei sale, dar, odată ce acesta a ajuns la Bucureşti, a văzut că altfel stătea situaţia.

Ajuns la 36 de ani la FCSB, urmând să facă 37 la o lună după ce semnase, Vinicius a demonstrat că, din păcate, anii l-au prins din urmă.

Vinicius şi-a găsit echipă

Deşi încă dispune de o inteligenţă tactică mult peste nivelul Ligii 1, veteranul nu mai are aceleaşi calităţi fizice pe care le avea înainte, nici măcar pe cele din perioada CFR.

Vinicius avea deja 33 de ani când a sosit la Cluj, astfel că este de apreciat cât de longeviv a fost apărătorul în Liga 1.

Dar, nici la aproape 38 de ani, după ce a fost informat că va fi lăsat liber de contract, Vinicius nu vrea să renunţe la cariera de fotbalist şi chiar a primit o propunere să continue în România.

Conform Prosport, Petrolul i-ar fi făcut o ofertă de 7.000 de euro pe lună veteranului trecut pe la FCSB şi CFR şi s-ar afla în negocieri intense cu acesta.

Vinicius ar dori în jur de 10.000 de euro pe lună, sumă imensă pentru o echipă nou-promovată, mai ales luând în calcul problemele financiare ale ploiştenilor.

Dacă semnează cu Petrolul, Vinicius i se va alătura altui vetern al Ligii 1 pe Ilie Oană, Constantin Budescu, a cărui revenire la Ploieşti se conturează de luni bune.

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare